Szekeres Viktor

A Rozso..., a Farkas-film legújabb előzetese

Az átlagember szerint nagyon közel van már az X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine) hazai premierje, azonban, ha egy rajongót kérdeznénk meg, ő minden bizonnyal elérhetetlen messzeségre tenné az április 30-i hazai bemutatót.

Ilyenkor természetesen nincs mit tenni, mint enyhíteni a fanatikusok éhségén és megadni nekik a mindennapi, vagy heti betevőt, ami pár napja egy új előzetes képében érkezett meg.


Érdekesség, hogy itthon a film meglehetősen kemény vetélytársat kap, hiszen a UIP Dunafilm ugyancsak április 30-án mutatja be a Kettős játék (Duplicity) című Clive Owen-Julia Roberts thrillert, hogy gyengítse az Intercom filmjét. Ez nem lehetetlen vállalkozás, hiszen itthon a szuperhősökre épülő filmek sosem voltak olyan sikeresek, mint a legtöbb országban.

Amerikában szerencsére nincs miért aggódnia a rajongóknak, hiszen a Battle for Terra című animáció és a Ghosts of Girlfriends Past című romantikus fantasy-komédia kerül a Wolverine-filmmel egy napon mozikba, Matthew McConaughey és Jennifer Garner főszereplésével. (A film anyagi sikere azért lenne fontos, mert az esetleges X-Men kezdetek: Magneto előtt is kitaposhatná az ösvényt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xuldar #24
    Jó lesz az Gambit-nek is :)
  • xido #23
    Gambler..aztán hogy mi a magyar neve...?
  • loky #22
    Jha igen, a kártyás gyerekről nekem egy "Mázlista" nevű képregénykarakter ugrik be... ugyan csak X-men. Vlk stimmel a dolog?
  • loky #21
    Hát nagyon remélem, hogy nem rondítanak bele a trilógia által felépített világba... amúgy nagyon várom.
    Én rengeteg képregényt olvastam gyerekkoromban... (az X-Men volt a kedvencem) de ezekről a tagokról (kivéve haspók) senkiről nem hallottam. Amugy a kedvencem Vadóc volt... cuki ahogy átveszi mások képességét...vártam is kibontakozzon a félbéli alakja ahhoz a vadóchoz aki a képregényben van...
  • bender93 #20
    Ez most ütősebb volt számomra.Most már még jobban várom a premiert.Már csak egy hónap 21 nap:D
  • sandor8206 #19
    a 2 pisztolyos csávó: Agent Zero
    2 kardos: Deadpool
    teleportáló néger: Wraith
    izmos csávó ő nem izmos, hanem inkább hurkásan dagadt: Haspók

    A végén pedig a zombi Küklopsz tetkókkal az Weapon XI
  • CaptainRumi #18
    érettségi ??? haha :D
    akkor egyetemre ne is menj, mert ha keményen veszed minden premierről lemaradsz :D
  • xido #17
    A két kardos piros pólós srác a Deadpool,ha arra gondoltál..Ryan Reynolds játssza és még nincs maszk rajta...
  • winnie #16
    nem kell semmit elfelejteni. (persze játszódhat másik univerzumban, képergényeknél bevett szokás.) de attól, hogy nem beszélnek tucat másik mutánsról az x-menben, attól, hogy nem látod wolverine-t, amint vécére megy, még beszélhettek/mehetett kamerán kívül:)

    remélem jön még pár eredetsztori. képregényben ezek, valamint a lezáró sztorik, a "the end"-ek mindig is érdekeltek, még akkor is, ha némelyik ordas retcon volt.
  • WoodrowWilson #15
    lol