Szekeres Viktor

Itt a Huligánok 2. előzetese

Nálunk Huligánok, valahol Hooligans, Amerikában viszont Green Street Hooligans címen futott Elijah Wood közepes sikerű, azonban DVD-megjelenése után meglehetősen népszerűvé váló filmje, melynek nemsokára megjelenik a 2. része is - ezúttal csak DVD-n.

És ha közel a megjelenés, akkor természetesen előzetes is akad és meg lehet nézni, hogy az alacsonyabb költségvetés miatt milyen változásokon megy keresztül a folytatás.


Maradjunk annyiban, hogy sok változáson, hiszen írót, rendezőt és főszereplőt is cserélt a film, azonban szerencsére ismerős arcok is visszatérnek (például Dave) a filmben, mely a West Ham és a Millwall szurkolóinak börtönben tapasztalt "élményeiről" (is) szól, meg persze a fociról, az életre-halálra vívott focimeccsről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Riddick21 #3
    Óriási tré.
    A katasztrofális első rész (egyetlen pozitív eleme: a Frodo rokonát alakító angol srác, ő jól játszott és öröm volt hallgatni) után egy botrányosan szar 2.
    Kinek jut eszébe egy ilyen díszbuzit behozni a főszerepre? Azt nem tudom róla elképzelni, hogy kisüt 2 palacsintát egymás után, nem azt, hogy börtönben harcol az életéért... röhej.
  • Terlis #2
    Tipikus, erősebb DVD-s 2. rész. Nézhető, kevés köze van az elsőhöz és nem lesz benne túl sok ötlet.
  • Csaba007 #1
    Az első rész szerintem nagyon király volt. De ez elég gyászosnak néz ki:S