Ötvös Tibor

Becstelen brigantyk teaser

Alig jelent meg a neten az előzetes előzetese, már elérhető a hivatalos Becstelen brigantyk teaser is. Ebben a bajszos Brad Pitt tömören összegzi pár emberből álló csapatának, hogy pontosan mi is lesz a feladatuk.

Quentin Tarantino filmjét nagyon sokan várják. A rajongók azért, hogy bebizonyítsák a kétkedőknek, miszerint a Grindhouse csak egy egyszeri félresiklás volt, az ellenzők pedig azért, hogy ennek ellenkezőjére (vagyis QT egy túlbecsült, Ponyvaregény óta érdemlegeset nem készítő rendező) szerezzenek újabb bizonyítékot. Mindenesetre a mostani előzetes alapján nem jutunk közelebb ahhoz, hogy a Becstelen brigantyk felett már most pálcát törhessünk, hiszen szinte semmi érdemleges nem látható benne.


A film a nácik által megszállt Franciaországban kezdődik, ahol a film egyik főszereplője, Shosanna Dreyfus szemtanúja lesz családja kivégzésének, melyet az egyik legkönyörtelenebb náci tiszt, Hans Landa követ el. Shosanna Párizsba menekül, ahol új személyazonosságot vesz fel és mozitulajdonosként él tovább.

Közben Aldo Raine őrmester egy csapatot szervez zsidó katonákból azzal a szándékkal, hogy végezzenek a Harmadik Birodalom legveszélyesebb és legbefolyásosabb vezetőivel. A csapathoz csatlakozik Bridget Von Hammersmark beépített ügynök, aki nem mellékesen színésznő is. A sors úgy hozza, hogy egy véletlen folyamán elkeverednek Shosanna mozijába, aki sajátos bosszút eszel ki Hans Landa ellen.

A Becstelen brigantyk augusztus 20-án érkezik meg a hazai mozikba - legalábbis az első része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noti83 #13
    ja! hisz aki a nagy gazdasági válság idején felturbózza a német ipart és felszámolja a kamatszivattyús pénzrendszert az csakis fogyatékos őrült lehet...
  • Tower Guard #12
    Ja hát igen meg Hitlert teljesen fogyatékosnak még azért be kell mutatni :)
    Meg majd az alakulat, ők szépen szétcsapkodják baseballütővel a nácik fejét...
    Mellesleg elég szép a csapat tagjainak az arcszerkezete, nemtudom megfigyeltétek-e :D
  • Tower Guard #11
    Csak zsidókból toboroznak egy csapatot akik levadásszák a nácikat, ja és közben egy gonosz náci kiírtja az egyik csaj családját aki bosszút forral vagy mi a picsa? Hát ez aztán nagyon bő és értelmes sztori :)
    Tarantino.... bemutatkozol mostanában te is ám....
    (persze azért kellett a Brad Pitt a név miatt hogy többen nézzék, mert az ilyen grindhouse meg ilyenek után, meg a sztori végett, hát....)
  • fade2black #10
    ponyvaregény storya is marha lapos. sött nincs is storya. itt meg fogalmunk sincs mi is a story márha van alá ponyvaregény.
  • Sance231 #9
    Antiszemitizmus rulz:). Nem kell ezt az előzetest túlgondolni, nem hiába jó vaskos a Basterds forgatókönyve, ez még csak egy teaser. Az előzetes ismertetők alapján sem csupán ennyi a sztori, az Operation Kino pl. kifejezetten ötletes. Meglátjuk.
  • Lami #8
    Francia zsidók...? ...mivan? Ja hogy zsidók...
    Na szóval francia zsidók harcolnak a csúnya gonosz náci patkány féreg németekkel. Persze egy kis "őrülthitleres" rész sem hiányozhat. :)
    Tehát ezért nem fogom én megnézni (Na meg azért mert a Kill Bill rohadtul nem tetszett.)
  • DaemoonHunter #7
    Az hogy ettől laposabb nem is lehetne bár nem mintha ettől egyértelműen rossz lenne, sőt...ez már nevetségesen egyszerű sztori:)
  • Real13 #6
    Miért, mi a gond a történettel?
  • kwzatz #5
    Én a történet miatt hagyom ki... Ugyan már...
  • Loverman #4
    hát ha valaki a trailert látván annyit mond hogy "ezt is kihagyom" akkor az meg is érdemli.