Szekeres Viktor

Itt a B13. 2. részének előzetese

A látványos akciók, Luc Besson és a parkour szerelmeseinek jelentett 2004-ben remek filmélményt a B13, a bűnös negyed, melynek érkezik a folytatása, melyet első blikkre nehéz elképzelni, de az előzetest látva körvonalazódhat bennünk, hogy mire kell számítani.

Idehaza sokan a B13, a bűnös negyeddel ismerték meg a parkourt (mások pedig egy azt megelőző, alacsonyabb rendű próbálkozásból...), főleg, hogy a szabadfutásnak, vagy utcai futásnak is nevezett freestyle móka egyik "feltalálója", David Belle volt a főszereplője. (Aki még nem tudja mi fán terem a parkizé, nyilván nem olvasta írásunkat.)


A Franciaországban február 18-án bemutatásra kerülő folytatásfilmben, a B13-U-ban, vagyis a Banlieu 13 Ultimatum-ban természetesen vissza fog térni David Belle, mint ahogy a Damien Tomasót alakító Cyril Raffaelli is. A plakát itt megtekinthető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ricsa008 #18
    ebben teljesen egyetértek :(
  • mester1987 #17
    jöhetne egy szinkron a B13: Ultimátumhoz,már lassan 2 éves
  • winnie #16
    nincs padlógáz 2.

    illetve, hisz forgattak egy autós filmet, még a padlógáz előtt, csak az rtl filmesei adtak egy ilyen címet, hátha valakit megszívathatnak. de akkor armageddon 2 is van.
  • tboy01 #15
    Van padlógáz 2, csak semmi köze az első részhez.
  • winnie #14
    mindezt tudom, de épp úgy emlegeti pár tudatlan ember yamakasiként, mint a Tom yum goong-ot ongbak 2-ként. attól, hogy páran nem tudják, hogy páran egy filmet a színészek miatt folytatásnak vélnek, nem lesz az.
  • Nethyrrea #13
    ehez csak annyit hogy azt a filmet a yamakasi 1-ben szereplő banda tagjai ötlötték ki, és szerepelnek is benne, de az "első részhez" csak ennyi a köze. a főbb szereplők ugyanazok, de kb egyáltalán nem ismerik egymást, és magyarra fordítva az utca szamurájai vagy valami hasonló a címe. de kb mindenhol yamakasi 2 néven emlegetik.
  • winnie #12
    ezen ne vesszünk össze, nincs yamakasi 2. épp a te linkeden látod.

    ennek ráadásul nem is az a címe, de ha az is lenne, akkor sincs armageddon 2. vagy padlógáz 2., hiába akarja az rtl klub.

    a magyar warez színvonalát kell okolni, bár a külföldi is terjesztett anno ong bak 2-t.

    (ui: persze a fülöp szigeteket sem kell félteni, ahol az utcai szamurájokat "Yamakasi vs. Ong Bak" címen vetítették:)
  • Krisz55 #11
    Van Yamakasi 2, de elég sz@r lett.

    http://www.port.hu/utcai_szamurajok_-_a_yamakasi_csapat_masodik_bevetese_les_fils_du_ventthe_great_challenge/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=65393

  • eturch #10
    nem tudja valaki, hogy mikor jön magyarországra a film?
  • winnie #9
    sokan látták, sokan csalódtak, sokan szerették. hidd el, nem mindenkinek tetszik.