Szekeres Viktor

Hamarabb láthatjuk az új Tarantino-filmet, mint Amerika

Bár Quentin Tarantino sem anyagilag, sem Oscar-díjakat tekintve nem tudta megismételni az 1994-es Ponyvaregény hatalmas sikerét, a rendező továbbra is valóságos intézménynek számít Hollywoodon belül.

Az elmúlt 15 évben három filmet (Jackie Brown, Kill Bill, Halálbiztos) rendező QT legújabb filmjét meglehetős kíváncsiság övezi, főleg azért, mert az Inglorious Basterds-szel (magyar címe: Becstelen brigantyk) a rendező a háborús műfajban próbálja ki magát olyan sztárok közreműködésével, mint Brad Pitt vagy Mike Myers. A film premierje Amerikában augusztus 21-én lesz, míg nálunk a forgalmazó István napra, vagyis augusztus 20-ra időzítette a bemutatót.

A hírek szerint a sajtó képviselői és a szemfülesebbek már korábban is megtekinthetik az öt fejezetből álló filmet, hiszen Tarantino a cannes-i filmfesztiválra szeretné elkészíteni, ami nem lehetetlen küldetés, hiszen a forgatás októberben kezdődött el Németországban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #20
    nézd meg a Ponyvaregényt, abban is meg van kutyulva az időrend. anélkül tényleg csak egy szimpla ponyvaregény :D
  • torcipepe #19
    hát viktortól ne várjatok olyat, hogy felüt egy értelmező szótárat és megnézi.

    QT-nak eddig egy filmjét láttam, a Kill Bill-t és az nagyon tetszett. nagyon érdekes a fejezetes felbontás és a nemlineáris időbeli történetvezetés. az Animtrix-on és a Gotham Knight-on kívül nem emlékszem más olyan filmre, ahol ezt alkalmazták volna.
    csökkent agyi teljesítményű emberek persze pont emiatt tartják rossznak, képtelenek összerakni a darabokat.
  • Sance231 #18
    Ember, ennyi idő alatt már bőven leeshetett volna, hogy direkt van helytelenül írva.
  • winnie #17
    mondom, eredeti cím. az inglourious értelmes? a basterds értelmes?:)
  • Davidus #16
    :D
  • RaveAir #15
    A "briganty" értelmes magyar szó?
    Csak ezzel van bajom.
  • Etinger #14
    Egyik filmje se tűnik számomra annyira forradalminak, mint egyesek ahogy azt annak tartják, de jól szórakozok rajtuk. Kutyaszorítóban! :D
  • Molnibalage #13
    A JB-n kétszer aludtam el. Harmadszorra meg sem próbáltam megnézni. A Ponyvaregény egyszer nézhető, a Kill Bill meg hulladék szerintem.
  • memento987 #12
    Ebben egyetértek a Szekeres Viktort nagyon védő kalapos01-el, hogy az a legérettebb és talán a legjobb filmje is. Persze a többit is imádom, kivéve a Halálbiztos c. filmjét, ami igaz direkt B filmnek készült, de Rodriguez stílusosan és rendkívül szórakoztatóan megoldotta, míg QT filmje laposra sikeredett.
  • winnie #11
    talán, ha megnéznéd az eredeti címet.