Ötvös Tibor

Eastwood bácsi megcsinálta

Amerikában a hétvégén Clint Eastwood legújabb drámája, a Gran Torino lett a legnézettebb film. Ez már csak azért is érdekes, mert a produkció már ötödik hete a mozik műsorán van, ám csak most kapott szélesebb kópiaszámot.

Eddig mindössze maximum 84 vásznon volt látható a Gran Torino, ám a forgalmazó - látván a sikert - a múlt héten hozzácsapott még 2724 vásznat és ezzel egy elképesztő, 904%-os bevétel-növekedést könyvelhettek el a készítők. A film jelenleg 40,5 milliós bevételnél jár és még legalább ennyit jósolok neki. Szép volt, Mr. Eastwood.


Épp ezért a Kate Hudson és Anne Hathaway nevével fémjelzett Bride Wars csak a második helyet szerezhette meg 21 millió dollárral. A büdzsé mindössze 30 millióra rúg, így a vígjáték biztosan siker lesz. A The Unborn - alig lemaradva - szerezte meg a harmadik pozíciót, 19,8 millió dollárral. A büdzsé nem ismert, így csak tippelni lehet a stúdió "elégedettségi faktorára".

A héten legnagyobb sikerre a Daniel Craig nevével fémjelzett Defiance számíthat, de megszorongathatja a My Blood Valentine 3-D és a rapper Notorius B.I.G. életéről szóló film is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #18
    Lengyel partizánokról szól.
  • Zocsi #16
    Ez a Gran Torino!
  • gombabácsi #15
    Na és mit propagál gonosz módon?
  • m1c1mack0 #14
    Ez egy bársonyba bújtatott, remek, de propaganda film.
  • Molnibalage #13
    Bár lehet lengyel vagy jugoszláv is. Nehéz ennyiből megmondani.
  • Molnibalage #12
    Ha jól látom akkor ez a film az orosz partizánokról szól.
  • hajnaltores #11
    Ne haragudj, nem akartam beszólni, ha úgy jött le, sajnálom és elnézést kérek érte, Olykor nagyon nagy paraszt tudok lenni, és Ok nélkül szoktam másokat megbántani...Mégegyszer bocs...
  • Csudri #10
    Én tegnap előtt néztem meg, nagyon jó film. Érdekes, hogy a kóreaiakat játszó színészek mind amatőrök (leszámítva egyet), ez az első filmjük.

    Lassú folyású film, de nagyon jó. Kár, hogy a végét ki lehetett találni...
  • vincuska #9
    hajnalakármi. Fórumhoz való hozzászólásom célja az volt, hogy csatlakozzak a cikkíróhoz és ajánljam a filmet azoknak is akik "nem ismerik" Eastwood filmjeit, max névről. Nem kitérve az aktuális film tartalmára, illetve eseményeire, ahogy például te tetted...
    A te hozzászólásod pedig csak azért létezik, hogy beszólj valakinek ... köszönöm, hogy rám esett a választásod. Megtisztelsz.
  • hajnaltores #8
    Igen, az Vilibácsi volt a barátokköztből...Ezt ő állította, azóta is játszik még abba a magyar Scifi sorozatban...Persze Tud magyarul, tartjuk a kapcsolatot...
    Mondta, hogy téged már vár az Elízium...