Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Transformers 2

Nálunk június 25-én kerül mozikba a Transformers - Revenge of The Fallen címre hallgató robotos folytatásfilm, aminek továbbra sincs még hivatalos magyar címe, pedig rajtunk nem múlik, naponta kopogunk be a UIP Dunafilm sajtóoldalára, hogy megtudjuk, miképp kereszteltetik el 2009 egyik sikerfilmje.

Mert a sikert borítékolni lehet, nehéz elképzelni, hogy akkora pofáraesésben lenne része a készítőknek, mint a Narnia folytatása esetében, s természetesen a siker újabb folytatást vonhat maga után, nem véletlenül nem "számosították" a film címét, hanem mindössze alcímeznek a jelen kor divatját követve.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Miközben azt várjuk, hogy kijöjjön az új Transformers előzetese (és azon filózunk, hogy hátha az egyébként remek, de az első részben elég arctalan rendezést produkáló Michael Bay a várható harmadik részre átadja a karmesteri pálcát valaki másnak), az Empire és USA Today karácsonyi ajándék gyanánt megjelentette a Revenge of The Fallen első hivatalos sajtóképeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shane81 #18
    Már másik hírnél is leírtam: Scorponok feléleszti Megatront a saját szikrájával. Eközben Üstökös visszamegy a Kibertronra még több Álcáért. A "Fallen" lesz ebben a főgonosz egyébként, ami nem az első rész veszteseit takarja.

  • berserk87 #17
    "az viszont evidens lenne, hogy fővezér csak egy van. és ugye az első filmben megatron fővezér szerepel. robotéknál meg nemhiszem, hogy választják a fővezért, sokkal inkább a legerősebb birtokolja ezt a címet."

    Először Sokkoló volt a fővezér, majd Megatron legyőzte őt és így vette át a parancsnokságot, majd Megatron halála után megint Sokkoló lett. Amúgy a Kibertronon él még rengeteg transformers és azoknak nem Megatron meg Sokkoló volt a parancsnoka, hanem Husáng.
  • zoltannemeth #16
    Ajajj!Senki se olvasta mi lesz a folytatásba?
  • ddt500 #15
    Sokkoló alap lenne ha jönne de Üstökös is folyamatosan a vezéri címre áhítozott.
  • bitbandita #14
    De "bírom" az ilyen jellemzést: "...az egyébként remek, de az első részben elég arctalan rendezést produkáló Michael Bay..."
  • s2rk2ny #13
    torcipepe kedves... kérlek ne erőlködj...
    ha nem olvasod a képregényt és igazából nem vagy TF rajongó, ne próbálj itt eszet osztogatni, mert csak magadat járatod le.
    ha nem tetszett az első rész, ne menj el a másodikra - ilyen egyszerű
    pont
  • wolruf #12
    Te is csak áttekerted? :) Már az elején a filmnek szó volt róla hogy sokan vannak. A vége is az volt, hogy Optimus várja az űrben szerteszét lézengő tesókat. Mivel Starscream pont az űrbe tiplizett le (ja, ez ki volt vágva a mozikamerás változatból? :) a végefőcím alatt), valamint motyogott valamit a bájos kis nyelvén, valószínű elment csapatot verbuválni. Egyébként miért is kötelező, hogy ,,főgonosz'' legyen? Elég egy csapat mérges izé, akik jól le akarják vadászni a másik kupac izét. Legalábbis leegyszerűsítve.
    Egyébként maga az első rész nekem nagyon tetszett, pedig nem vagyok Transformers-fan (azóta már van két pici Bumblebeem :D :) ). Jól csinálták meg, aranyos volt, tipikus lazítós film, amin az ember jól elszórakozik (azóta megvan a fémdobozos DVD is).
  • torcipepe #11
    és tényleg nem olvasom a képregényt.
    az viszont evidens lenne, hogy fővezér csak egy van. és ugye az első filmben megatron fővezér szerepel. robotéknál meg nemhiszem, hogy választják a fővezért, sokkal inkább a legerősebb birtokolja ezt a címet.
    az meg hogy az első filmben meglógott 2 álca, nemhinném hogy sok vizet zavar, elvégre a legerősebbet +2-t kinyírtak, akkor az a maradék kettőt már nem sokból tartana elintézni.
  • winnie #10
    "tini szerelem és hasonló baromságokat "

    nem mondod, hogy még nem voltál szerelmes? ha voltál, akkor rájössz, hogy nem baromság:)
  • Blasta #9
    Okosssss

    Eleve 2 álca meglógott a filmben szereplő karakterek közül.
    Aztán ott van a #6-os hsz-ben a továbbiak...