Szekeres Viktor

Jön a 3. Transformers-film?

Bár a Transformers: Revenge of The Fallen sikerét biztosra lehet venni, mint ahogy egy harmadik Transformers-epizód is borítékolható, általában a folytatások bejelentésével meg szokták várni az előző rész premierjét. Ezúttal is ez lesz a helyzet.

De, ha már az egész internet erről pletykál, akkor mi sem szeretnék kimaradni a körből, hátha még valaki nem hallotta volna a hírt, hogy egy, a minap kikerült németországi bemutatókat sorbaszedő listán a 2011. június 29-i dátum mellett a Transformers 3. részét tüntették fel.

Lehet, hogy egy belső infót tartalmazó lista került napvilágra, mint ahogy az is előfordulhat, hogy sima átverésről, esetleg szóbeszéd-generálásról van szó, de nem lett volna tiszta a lelkiismeretünk, ha szó nélkül elmegyünk a felfedezés mellett, amely akár még igazzá is válhat. Ki tudja?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #19
    ezt nevezik opciós szerződésnek. sorozatokban is 7 évadra írnak alá, sorozatokká alakítható filmekben (képregénymozi) is több részre. de nyilván ben affleck is a hajára kenheti, hogy aláírt 3 daredevil-filmre, ha nem csinálják meg a többit.
  • ForgerON #18
    Tuti lesz harmadik rész, a főszereplőgárda nyilatkozott az első rész után, hogy 3 részre írtak alá.
  • shane81 #17
    Megatront feléleszti Scorponok a saját szikrájával. Starscream pedig erről nem tudva kinevezi magát az Álcák vezérévé a Kibertronon. A főmufti egy Fallen nevű böszme Transformer lesz. Röviden ez lesz a 2 alapsztorija. :)
    Dinobotokról nyilatkozott Bay, hogy nem tudták a történetbe illeszteni egyelőre.
    Én pl a Contructicons-t szívesen látnám, akik 6-an egy nagy robottá tudnak összeállni az eredeti történetben, meg akiket még hiányoltam: Shockwave és Soundwave. Tuti Unicron-t sem hagyják majd ki vmelyik részből.
  • Dexxter #16
    De a legnehezebb dolguk mégis csak Magnetoval, mint főgonosszal lenne.
  • berserk87 #15
    Bocsi a sok nyelvtani hibáért, most elfelejtettem átnézni.
  • berserk87 #14
    Megatron még simán visszatérhet, mert a képregényben és a rajzfilmsorozatban is Unicron újjáteremti Galvatronként, de szerintem ő csak a 3. részben fog visszítérni. Amúgy rengeteg álca (decepticon)van még akiket nem mutattak be, szóval ellenségből nincs hiány. Ott van Sokkoló (Shockwave), aki az álcák másik fővezére volt. Jöhet Unikron is, aki egy bolygó, bár őt inkább csak egy 4. vagy 5. mozifilmben tudnám csak elképzelni:D. Ő is át tud alakulni. Bemutathatják még a dinobotokat, Maximust, Szuper Omegát(aki egy álca bázissá tud transzformálódni) A pusztító(ő több transzformersből alakul össze), az emberi komponensek, akik majd később jelennek meg a képregényekben és hozzá tudnak kapcsolódni a robotokhoz, vagy a helyszínt és az időt is áttehetik még a napjaink Földjérő másikra.
    Sok a lehetőség. Rám gyerekkoromban nagyon nagy hatást tett a képregény és a rajzfilmsorozat, emiatt kezdtem el rajzolni. Ha úgy vesszük az egész életemet megváltoztatta a Transformers, úgyhogy csak jó mondjatok róla:D.
    Nekem nagyon tetszett a mozifilm is, amit természetesen moziban néztem meg. Remek volt és hozta a képregények hangulatát, a változtatások hihetőbbé tették az egészet. A rengeteg poén és nagyon beleillet a filmbe. Remélem lesz ennek is legalább 6 része, mint a Star Wars-nak.
  • cateran #13
    MEse? Asztakurva..pedig én aszittem hogy dokumentumfilm....
  • Dexxter #12
    Én simán el tudnám képzelni azt is hogy visszatér Anubis, feltámasztja DartWedert, együtt megkeresik MacGivert, hogy javítsa meg Megatront, de csak egy rágót és egy bicskát kap szerszám gyanánt. De persze így is helyrehozza őt. Aztán közös erővel esnek neki a főhősöknek.
  • Librarian #11
    De. Megatront kinyírta a Szikra. Én XENU-t látnám szívesen főgonoszként. :-))))))))
  • Mister #10
    nem nyírták ki a főgonoszt, csak "működésképtelen" lett és a vízbe dobták.
    ez semmit sem számít egy folytatásnál, innen simán visszajöhet :)