Szekeres Viktor

Dragonball-film: új cím, új plakát, új előzetes

Pár nap alatt annyi infó érkezett a Dragonball-filmről, hogy jobb összegezni mindet. A legszembetűnőbb a cím megváltozása, hiszen ezentúl a Dragonball Evolution szókapcsolatot kell keresnie a plakátokon a fanatikusoknak.

A plakátok mellett természetesen már szemügyre lehet venni a legújabb előzetest és megállapítani, hogy a filmnek kiutalt költségvetési szint milyen mértékű látványra volt elegendő az adaptáció során.


Klikk  ide! Klikk  ide! Klikk  ide! Klikk  ide!

A Dragonball Evolution premierje egyébként Amerikában április 8-án lesz, de egyelőre a hazai bemutató időpontja sok más, jövőre érkező filmével ellentétben még nincs kitűzve, így előzetesen nem valószínű, hogy világpremiertől kellene tartania a "maroknyi" hazai rajongótábornak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gohanssj2fru #86
    én meg utoljára 10-12 évesen szologattam be értelmetlenül másnak:Dnah ennyit a komolyságról...
  • DarkEvilPiccolo #85
    Megtiszteltetésnek veszem. :D
  • kazuma89 #84
    DarkEvilPiccolo:ja és rendszeressen járok a blogodra:D
  • kazuma89 #83
    Aldo Moro a nyomorék kommentiddel ugy felk*rtad az agyam takarogy a pic*ába ne nézd meg ha nem teccik.Szart se érdekeli ha te nem nézed meg.Én is 20 éves vok és szeretem az animéket+animeconra is járok+rendesen vannak barátaim is szóval én se értelek........Ja és baráti körömbe is leaglább 20 ember animés ennyit rólad....
  • atomkrumpli #82
    nem biztos hogy nyerő taktika kapásból leugatni mindenkit aztán jönni az életkorral és a diplomás szöveggel ezt már elég sok szellemi alultáplált eljátszotta a fórumokon
  • blessyou #81
    a könyv alatt a regényt értettem
  • blessyou #80
    Aldo Moro: Az anime egy műfaj, egy eszköz a művészi kifejezésre, ahogy mondjuk a film és a könyv is az. Animékből is lehet huszadrangú sz*rokat készíteni (és készítenek is), mint ahogy filmekből is, és lehet írnak huszadrangú sz*r könyveket is. De animékből csinálnak olyan mesterműveket (ismertebb pl. az előbb említett Myazaki), amik simán megütik a legjobb filmek szintjét.
  • cateran #79
    Ohh ajánlanál egyet?mondjuk az elmúlt 5 év terméséből? Én tudok neked:Death Note...zseniális történet,csak sajna az idióta,nagyszemü japán ürgék nem ugrálnak benne..sajna:P...Stílusokról hallottál már? A South Park is bűnronda, ha csak a kivitelezést nézzük...de nem is azért sikeres:)Az Animatrix ilyen szempontból tanulságos,hisz minden részt más csinált,más stílusban..és képzeld,ettől még mind anime (elárulom,mert láthatólag túl hülye vagy a google használatához,az anime japán stílusban megrajzolt rajzfilmet jelent, nem egyszerűen rajzfilmet...bizony külön szó van rá)
  • DarkEvilPiccolo #78
    "Kvázi felnőtt ember létetekre, mi a rákot kajáltok egy idióta japán rajzfilmen? Azt hittem, ha az ember már 30 év felé közeledik, akkor megkomolyodik, nem songoku meg társai érdeklik"
    Megsúgom, hogy Japánban kortól függetlenül rengetegen imádták és ma is rajonganak a DB-ért, plusz Amerikában is elég rendesen vannak rajongói akik nem gyerek számba mennek. Ennyiből mondhatnád azt is, hogy mit eszik a nép a Star Warson, Harry Potteren, Gyűrűk urán, Mátrixon. Ugyan ekkora "baromságok" azok is mint a DB, és a világon a legnépszerűbb "baromságok" is egyben És a világ bezony nem csak gyerekeket jelenti. Ennyit a komolyságról. Egyébként meg, gőzöm sincs, hogyan hoztad össze a komolyságot a filmes/animés ízléssel. A 2-nek semmi köze egymáshoz. Rendesen járok melózni, vannak barátaim, rendes("komoly") életet élek, és az a szórakozásom, hogy Japán rajzfilmeket nézek. Édes istenem... Ehhez már tényleg tehetség kell, hogy az ízlést összehozd a "komolysággal".
  • fmsteve #77
    Nem értem miért probléma egyeseknek, hogy más szereti a rajzfilmeket. Az lehet, hogy valaki nem szereti az ilyesmit,de azért ne mondja meg senki, hogy mit szeressen a másik ember, vagy mit nézzen, ne nézzen.