Ötvös Tibor

A főszereplő rendezi a harmadik Megtorlót?

Előfordulhat, hogy az Amerikában ma debütáló Megtorló folytatása, a War Zone nem az utolsó film lesz a franchise-ban. Ráadásul a tervek szerint a harmadik mozifilmet a mostani főszereplő rendezné.

Jelenleg még nem tudni, hogy mégis milyen eredménnyel kezdett a Thomas Jane és John Travolta főszereplésével egyszer már közepes sikert arató Megtorló folytatása, melyből ráadásul egyedül a Rómában megismert Ray Stevenson neve lehet ismerős egy szűkebb rétegnek. A stúdió és a producerek mindenesetre bizakodóak és már a harmadik részt tervezgetik.



Legalábbis a rendezővel készült rövid interjúból ez is kiderült. Ám Lexi Alexander azt is elárulta, hogy a Punisher: War Zone igazi kultklasszikus lesz, mert véresebb, mint a John Rambo és viccesebb, mint eddig bármelyik képregényfilm. Azonban azt is hozzátette, hogy ha lesz is harmadik rész, azt már nem ő vezényli le, hanem a jelenlegi főszereplő, Ray Stevenson. Lexi szerint Ray a legalkalmasabb erre a feladatra és az általa kijelölt úton kell, hogy haladjanak majd tovább.

A rajongóknak pedig ajánljuk figyelmébe a következő honlapot, melyen képregényes formában ismerhetjük meg az előtörténetet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • otrosinka #3
    jó lessz ez, erőszak,akció, fegyver ropogás...........kelll az ilyen film is. B-mazi de ez az előzetes bekostólt...
  • Etinger #2
    Nem akarom leírni előre ezt a filmet, de így trailerek alapján harmat gyengének tűnik. "Punisher: War Zone igazi kultklasszikus lesz, mert véresebb, mint a John Rambo" Hát igen, ettől aztán tényleg igazi kultklasszikus... Vicc.
  • Dynamic #1
    "Punisher: War Zone igazi kultklasszikus lesz, mert véresebb, mint a John Rambo"

    Nekem ez alapján sokkal szimpatikusabb, mint az álmosító első rész.