Ötvös Tibor

A Narnia szerzői írják Amerika kapitány történetét

Joe Johnston rendező kiválasztása után a producerek megtalálták a forgatókönyv íróit is. A választás a Narnia krónikái eddigi két részét is jegyző Christopher Markus és Stephen McFeely kettősére esett.

A jelek szerint szép lassan elkezdődnek az Amerika kapitány mozifilm érdemi munkálatai. Miután nemrégiben a stúdió és a producerek kiválasztották a rendezőt Joe Johnston személyében, elkezdődött a forgatókönyvíró felkutatása. A választás végül a Christopher Markus - Stephen McFeely duóra esett, akik a Disney által most félreállított Narnia krónikái filmek történetét készítették.



Steve Rogers egy nagyon szegény családban nőtt fel és a nácik európai ténykedését látván úgy döntött, beáll a seregbe és felveszi a harcot ellenük. Ám gyenge testalkata miatt katonai szolgálatra teljesen alkalmatlannak tartották és elutasították. Chester Phillips tábornok azonban felajánlotta a fiúnak, hogy részt vehet egy Újjászületés Hadműveletnek nevezett kísérletben.

Hetekig tartó kísérletezés végén a kutatást vezető Reinstein professzor beadta Rogersnek a titkos szérumot, melynek hatására izomzata és intelligenciája is hatalmasat fejlődött. A három hónapos kiképzés végén Amerika kapitány névvel megkapta első küldetését, melyben felavathatta elpusztíthatatlan pajzsát is.

A The First Avenger: Captain America elvileg 2011. május 6-án debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #5
    Törölj, te szerencsétlen.
  • berserk87 #4
    Joe Johnston az egyike kedvenc rendezőimnek, szóval ő mindenképpen jó választás volt. Az írókról még nem vagyok túl jó véleménnyel(eddig nem sok forgatókönyvet írtak és azok se voltak annyira jók szerintem), de azt hiszem, hogy itt végre bebizonyítják, hogy nem hiába ők kapták ezt a nemes feladatot.
    Johnston több olyan filmet is rendezett melyek nagyon a szívemhez nőttek pl. A drágám a kölykök összementek vagy a Jumanji.
  • atiat #3
    Elképzelem a történetet: Egy csapat jenki katona betéved egy spájzba és átkerül nácilandbe ahol elbújva él egy néhány amerikai még az erdőben, a gonosz fehér (boszorkány) vörös koponya üldözi őket, nagy csata, előhívják a semmiből amerika (oroszlánt) kapitányt, győznek, end... Nah komolyra fordítva a szót most ezen fog igazából múlni az avengers film mert ha ez nem lesz sikeresakkor vszínüleg hagyják az egészet a fenébe...
  • xido #2
    Ugyan tényleg jó nevű mind a rendező,mind az író..de ifjúsági kategóriában..ehhez a projecthez komolyabbak kellenének,de drukkolok
  • CaptainRumi #1
    Hát én személy szerint sem a rendező személyének sem az íróknak nem örülök...
    de remélem összehoznak egy méltó filmet a comichoz