Szekeres Viktor

Végre megtalálták a Pókember 4. íróját

Miközben a rajongók azt találgatják, hogy a rengeteg Pókember-főellenségből melyiket fogják a Pókember 4-be implementálni, mi arra lennénk kíváncsiak, hogy az új rész egy négyes számot vagy alcímet kap majd?

És miközben a nép találgat, a hírek szerint szép csendben leszerződött egy író a Pókember 4-projekthez: David Lindsay-Abaire-ről, a Pulitzer-díjas drámaíróról van szó, aki tavaly Rabbit Hole című színdarabjával nyerte el a rangos díjat.


Az író kiválasztása is jelzi előre, hogy továbbra is a drámai elemekre próbálnak ráerősíteni a filmben, a főhős belső vívódása minden bizonnyal nagy szerepet fog kapni, azt azonban továbbra sem tudni, hogy miről fog szólni a film.

A Sony ugyanis hét lakat alatt tartja a történettervet, melyből James Vanderbilt írt korábban egy vázlatos szkriptet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #7
    "Az író kiválasztása is jelzi előre, hogy továbbra is a drámai elemekre próbálnak ráerősíteni a filmben, a főhős belső vívódása minden bizonnyal nagy szerepet fog kapni" de azért remélem akció is lesz benne.Mert ugye ez nem egy lélekbúvár film hanem egy képregény adaptáció.Persze nem baj hogyha egy kicsit ilyen irányba is kitér mert közelebb hozza a nézőhöz a szereplőt.Csak ne legyen csöpögős tőle a film...na meg a vértől se..
  • Carbuncle #6
    Mindhárom tetszett (az író nagy munkát végzett), de engem leginkább a 2. fogott meg a látvány miatt. A 4. rész írójának bizony fel kell kötnie azt a bizonyost, mert komoly feladatot "örökölt".
  • Etinger #5
    Három az egy.... ja nem, mert akkor azt mondják divatból fika :P
    Az 1. tetszett. Csak a képregény Peter Parkere nem ilyen béna.
  • CaptainRumi #4
    vagy csak semmit nem fogtál fel? ha? :D
  • Pesta76 #3
    Remélem hasonló kaliberű lesz mint a 3 volt. Mondjuk jó volna egy Mészárszék ellenfélnek. Ha hasonlóan megcsinálnák mint a 3- ban volt a Méreg akkor szerintem ütős lenne!!!!
  • Déta #2
    Na ezzel, most tudod mit mondtál?

    Semmit...
  • CaptainRumi #1
    "Miközben a rajongók azt találgatják, hogy a rengeteg Pókember-főellenségből melyiket fogják a Pókember 4-be implementálni, mi arra lennénk kíváncsiak, hogy az új rész egy négyes számot vagy alcímet kap majd? "

    rajtatok kivűl nem sokan kiváncsiak szerintem arra, hogy kap e alcímet vagy sem....
    de egy kis logikával ki lehet következtetni, hogy nem valószínű, hogy kapna (az első 3ból kiindulva,pedig már akkor is az alcímek reneszánszát éltük)

    esetleg egy " The amazing Spiderman" vagy hasonló cím elképzelhető