Szekeres Viktor

Clint Eastwood betorzul és shotgunt ránt

Minden elismerés megilleti a 78 éves rendezőt, hiszen - akárcsak 2006-ban a Dicsőség zászlajával és a Levelek Ivo Dzsimáról-lal - 2008-ban is két filmmel áll a nagyérdemű elé, méghozzá két eltérő alkotással, az Elcserélt életekkel és a Gran Torinóval.

Az Angelina Jolie főszereplésével forgatott Elcserélt életek (Changeling) éppen a hétvégén mutatkozott be Amerikában, míg a decemberi premieridőponttal bíró bosszúálló mozi, a Gran Torino a tervek szerint december 17-én kerül bemutatásra, de az előzetes már most megtekinthető. (Előbbi február 5-én érkezik hazánkba, míg utóbbinak egyelőre nincs kitűzve a magyar bemutatója.)


A Gran Torinónak egyébként, mint a trailerből is kitűnik az a különlegessége (amellett, hogy akár Piszkos Harry 6-nak is elmenne), hogy Clint Eastwood ezzel a filmmel tér vissza a színészek közé, hisz ebben az évezredben csak a 2002-es Véres melóban és a 2004-es Millió dolláros bébiben láthattuk a veterán színészt, aki igen csak megválogatja, hogy milyen rendezővel dolgozik együtt.

Nem véletlen, hogy az elmúlt majd 20 évben mindössze 1, azaz egy filmjének rendezését hagyta másra (a 93-as Célkeresztben című thrillert Wolfgang Petersen dirigálta.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #19
    Megneznek tole 1 "Jopár dollárral tobbértet" is, mielott kipurcan.
  • isthun #18
    Eastwood egy példakép!
  • otrosinka #17
    megnézzük, maximum tisztelet a dörti herinek.
    clint jó színész, és kész
  • bmw #16
    Egyik kedvenc.
  • CaptainRumi #15
    engem egyáltalán nem zavar, hogy ennyi idősen péppé ver mindenkit a vásznon...
    csak akkor nem értem Harrison Fordot minek kell fikázni, Indiana Jones-ként...

    Szóval sok ember saját vélemény nélkül azt írja amit a többség ír, csak azért, hogy jófej legyen.. tisztelet a kivételnek.

    és Chuck77 nek csak azért respect, mert ő már valószínüleg Indy-t is lehurrogta, szóval tartja a véleményét az idős emberekkel szemben xD
    de az Arkham Asylum sztori az viszont tényleg durva volt...pláne, hogy nekem okoskodott azzal, hogy ez nem abból van amikor felvetettem :D xD
  • neoG #14
    no igen...az nagy égés volt:)))
  • Dakkon #13
    lol ez a figura megint alakít. wáow. mint az Arkham Asylum-al. látom más is megjegyzte ez a -t.
    tényleg szuper hangulata van a trailer-nek! és mekkora a hangja eredetiben! várjuk!
  • kicsizoz #12
    A "mostanábant" a pályafutása hosszához igazítottan kicsit tágan értelmeztem, úgy értve mint "öreg korszaka", a kiegészítést köszi, így már talán felfogja... :)
  • winnie #11
    nem igazán van mostani filmje, így nem is igazán láthattuk őt. a kollega lent nem érti meg, ha a film egy menni is alig képes, mégis bosszuló öregemberről szól, akkor nem játszhatja el a főszereplőt shia mcbáff vagy zac ephron, bármennyire is akarja:)
  • sandor8206 #10
    Arkham Asylumlátom folytatod mélyenszántó gondolataidat te betmen krónikás, sztem fogd be mert megint beszo.od, te te főkemény

    amúgy Clint bácsi remélem csinál azért még valaha olyan filmeket is mint az Unforgiven, v, az Államérdek, Célkeresztben stb. tehát valami kommerszebbet és popcornosabbat de persze a jobbik fajtából mint amiket felsoroltam!
    Az Angelina Jolie-s filmről eddig közepes kritikákat olvastam, nem is nagyon érdekel de a Gran Torino meglessük:-D