Ötvös Tibor

Hulk gonosz lesz?

A legújabb hírek szerint a már régóta tervezgetett Bosszú angyalai film gonosza a nemrég magát immáron másodszor a mozikban kitomboló Hulk lesz.

A Marvel Studios nem szórakozik sokat és szuperhősök tömkelegét óhajtja ránk zúdítani - amit mi hősiesen tűrünk. A legérdekesebbnek azonban a Thort, Vasembert és az Első angyal: Amerika kapitányt összehozó a Bosszú angyalai mozifilm tűnik a legérdekesebbnek, melybe bevonják még A hihetetlen Hulkot is.



Ám Mark Fergus forgatókönyvíró elmondása szerint a zöld óriás nem a jó oldalon harcol majd. "Senki nem akarja, hogy tíz keménytökű jófiú harcoljon egymás mellett. Hol van ebben a móka? Ám az, amikor barátok vagy szövetségesek, kollégák egymás ellen fordulnak már más téma. Lehet ez szerelem vagy félreértés miatt is."

A képregényekben Hulk szinte már minden szuperhőssel összeakasztotta a bajszát, így nem lesz idegen egy félreértésen alapuló Angyal-ellenesség. Ráadásul két mozifilmje is volt már, így az eredetével abszolút nem kell foglalkozni. A hihetetlen Hulk végén pedig a Robert Downey Jr. alakította Tony Stark épp Hulk miatt keresi fel Ross tábornokot.

A bosszú angyalainak bemutatója csak valamikor 2011-ben esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #19
    juj vigyázni kell egy szer hulk még átváltozik chuck norrissá
  • NiGhTM4R3 #18
    World War Hulk

  • Silenzio #17
    Az utolsó bekezdés a film végéről, nos... Az nem teljesen úgy volt... :)
  • DarkEvilPiccolo #16
    Jah vágom én, csak a cikknek is az a címe, hogy "Hulk gonosz lesz?", pedig Hulk soha nem gonosz, és ha szétveri a jó oldalon álló hősöket akkor az nem azért van mert gonosz, hanem azért mert vagy valami félreértés van, vagy az érdekeit szolgálja, hogy szétverje a hősöket. De amikor átmegy szürke Hulk-ba akkor tényleg gonosz. Hulk már sok jó oldalon álló hőst belevert a földbe, mert éppen mondjuk keresztezték az útját. :Pókemberel pl. egyszer azért összekapott, mert gondolta Pókember, hogy megállítja Hulk-ot, mert amúgy gőze sem volt róla, hogy miféle teremtmény és azt hitte, hogy Hulk rosszat akar mivel éppen randalírozott az utcán. Ugyan ilyen szitu volt már Superman-el is.
  • hunator #15
    És a Kőember is!--Vagy nem "Kő"?--Igaz,az egy paródia volt!Már nem emlékszem ki nyert....
  • hunator #14
    Egy régi képregényben Pókember(Spider-man,Ederkoppen)is összecsap Hulkkal!
  • Dynamic #13
    Remélem jól kipicsázza ezeket a forrónadrágos ratyikat.Hajrá Hulk
  • Csak77 #12
    "És ebben a filmben sem lesz gonosz, csak éépen szétveri majd a hősöket"

    Javaslom a rajzfilm második részét tekinsd meg, mivel abból kiderül, hogy miért verte így szét őket... (ebben az esetben is egy félreértesről volt szó)
  • ForgerON #11
    az előbb erre akartam válaszolni =)
  • ForgerON #10
    Jól beszélsz Ombre! Valszeg olyan leszt mint az Ultimate Avengers - The Movie-ben, ill remélem, hogy annál több azért nem lesz. Gondolok itt arra, hogy Hulk nem foglal posztot a gonoszok oldalán, már csak azért sem, mert ahogy a rajzfilmeben a filmvásznon is leverné őket elméletileg... Viszont több tényező is változtathat ezen pl. az, hogy kik fogják alkotni a Avengers-t. Remélem Hawkeye ott lesz! :)