Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz az új Batman

Nemcsak a Marvel egyik szupercsapata áll össze egy vagy több mozifilm erejéig, hanem a DC Univerzumé is. Természetesen az Igazság Ligájáról, vagyis a Justice League-ről van szó, melynek tagjai között ott van Batman és Superman is.

Az említett két szuperhős már kapott mostanában saját filmet, azonban a többiek (Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Aquaman és Martian Manhunter) még nem. A tervezett film egyik legnagyobb akadályát minden bizonnyal nem a költségvetés fogja jelenteni, hanem az, hogy mivel Christian Bale nyilvánvalóan nem tud részt venni egy JL-moziban, mint Batman, így új Denevért kell keríteni.


A sokszor törölt és újraélesztett projekt tervezése most ismét izzik, sőt, George Miller (Mad Max) Armie Hammer személyében saját kézzel választotta ki az új Batmant alakító színészt. A nagy kérdés, hogy vajon a következő hír a Justice League Mortal címet viselő Igazság Ligája-film ötletének elvetéséről mikor fogja felütni a fejét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #14
    Ismét egy hamis hír a jó öreg sg.hu-tól. köszönjük a sok hülyítést de azért olvasunk külföldi lapokat is nem csak ezt...
  • sylvanor #13
    Engem nem az előtörténet érdekel, hogy ki lehetett volna a Batman szereplője, az a lényeg, hogy jó szerplőt választottak. De kicsit sajnálom, hogy nem igazán találtak rendes szinkronhangot Jokernek, Joker szinkronizálásához profi szinten, már ténleg kell egy kis tudás. Ezért is felirattal adták le mozikba.
  • 1Obi1 #12
    Egy példa: Mark Hamillt nem alkalmazták a SW trilógia után, csak azért mert mindenki Luke-ként azonosítaná. Ez azért nem történt meg Harrisson Ford-al, mert neki több nagy sikerű filmje is volt egyszerre.
    Szóval a beskatulyázás igen is valós dolog.
  • chronos75 #11
    "beskatulyázzák"
  • Szefmester #10
    meg hát ott van az a kellemetlen incidense is..
  • bmw #9
    Birom a sok hulye szinesztol ezt a beskatujazas dumat.
    Loszart, megvan a kis mani es tobbe mar nem akarja ennyi.
  • Daffit #8
    Valahol azt olvastam, hogy Bale azt érzi, hogy be fogják skatujázni Batman szerepébe és ezért nem szeretne több filmben résztvenni, mint amennyit aláírt eddig.
  • bender93 #7
    Nem biztos hogy szégyen lenne.Az lenne jó ha ugy csinálnák a filmet hogy ne gyerekeknek szóljon.Nem azt mondom hogy frecsegjen benne a vér, vagy hogy belezzenek ki benne valakit(sejtitek jó gyerekkorom volt).De ebből egész komoly filmet is lehetne csinálni ha akarnának.
  • Tikal #6
    még jó hogy nem vállalta el, nagy szégyen lenne egy nolan féle batman után mindenféle szuperhősökkel ugrabugrálni...
  • Kemuri #5
    Vagy mert nem akarja. Amit meg is értek, hiszen ő már a hátán viszi azt a bizonyos Nolan által megkreált realista Batmant és mivel kötve hiszen, hogy a JL is ilyesmi lesz elég bután venné ki magát ha ugyan az a Batman lenne két, tök különböző felfogású filmben. De a te általad írtak még emellé bőven beférnek.