Ötvös Tibor

Halálos iramban 4 trailer

Végre megérkezett a Halálos iramban negyedik részének első előzetese. Amerikában a Death Race előtt debütált a teaser, ám a Universal jóvoltából viszonylag hamar felkerült a netre a kifogástalan minőségű videó.

A sztori szerint Briant lecsukják, mert kiderül, hogy engedte szabadon távozni Dominicet még az első rész végén. Ám feltűnik a színen egy heroincsempész, név szerint Braga, akinek lekapcsolásához szükség van Brianre. Időközben felbukkan Dom is, így ketten épülnek be a bandába, ahol komoly rangot vívnak ki maguknak.



A Halálos iramban negyedik részében visszatér Vin Diesel és Paul Walker, de Michelle Rodriguez és Jordana Brewster is újból leszerződtek a franchise-ba. A rendezést a Tokiói hajsza alcímű harmadik részt is levezénylő Justin Lin kapta. A hivatalos bemutató dátuma Amerikában 2009. június 5.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kabel15 #15
    Hello!

    Már van 2. trailer is.Aki még esetleg nem látta volna:
    Jó szorakozást
  • Tikal #14
    már a negyedik részt csinálják? :D
    elsőnél lemaradtam, annyira jo volt, ennek megg tegnap láttam az előzetesét, háát, ovoásoknak nagy élmény lesz az tény :D
  • samuzsolt #13
    :D elég szegényes ízlésed van :D két tehetségtelen pancser, akiknek az első részen kívül nem volt jó filmjük :D -jó, sötétség krónikája(TALÁN!!!!)-
    --
    usankában pedig azér tudtak annyi utat építeni mert nem nyúlták le a pénz felét amit a hálózatra költöttek.. ennyi a titka ;)
  • bcsirke #12
    KURVA JÓ!! A két kedvenc színészem ismét egy filmben!!!! (Michelle és Vin)
  • bertino #11
    csökkentképességű vagy. ennyi.
  • schrank #10
    sosem fogom felfogni hogy a ...va anyjukba tudtak az usába ekkora és ennyi utat építeni
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Csak az 1. rész volt jó. A többi hype-olt tré. S én ilyet sosem szoktam leírni, tehát komolyan gondolom.
    Ezerszer is megbántam, hogy megnéztem a 2. és 3. részeket... mindegyik előtt reménykedtem... de már az első 15 perc után búslakodtam... rossz a főszereplő szőke fütyi... de nagyon!!!
  • Danecay #8
    A nagyon szánalmas 3. résztől már csak jobb lehet, ha másért nem, csak a szereplők miatt, bár a 3. részt is jegyző direktor úr neve nem erősíti meg ezt a feltételezést.
  • Etinger #6
    "És akkor az 1. és 2. rész közötti kisfilmet felejtsük el?"

    Nem, az is készülget. Külön.. asszem :$
  • Monoton #5
    Mondjuk itt más lett írva :)