Ötvös Tibor

Eli Roth és Britney is csatlakozott Tarantinóhoz

Alakul az Inglorius Bastards - Brad Pitt immáron hivatalosan is felszállt a fedélzetre, hamarosan csatlakozik hozzá Eli Roth, Natasha Kinski, Simon Pegg és Tim Roth is. Britney Spears pedig a Faster Pussycat! Kill! Kill! egyik táncosnője lesz.

Korábban mi is beszámoltunk róla, miszerint Brad Pitt és Leo DiCaprio is csatlakozhatnak Quentin Tarantino háborús eposzához. Nos, azóta Pitt alá is írt, Leo viszont kiesett, mivel a rendező inkább egy igazi némettel játszatja el a neki szánt szerepet. Időközben azonban új arcok kerültek fel a stáblistára.

Eli Roth sokat köszönhet Tarantinónak, aki ezúttal színészként számít a horror-rendezőre. Roth Donnie Donowitz őrmester szerepében bizonyíthat. Friss beszálló A hivatal egyik sztárja, B.J. Novak is, aki egy amerikai katonát alakít.



De aláírt szerződés köti Simon Pegget, aki egy angol őrmestert, David Krumholtzot, Pitt egyik alárendeltjét alakítja majd és Natasha Kinskit is, aki egy német mozisztárt alakít majd. Szóba került még Tim Roth neve is, ám a színész új televíziós sorozata, a Lie to Me miatt nem tudott végül csatlakozni a gárdához.

Eközben Britney Spears leszerződött QT másik projektjéhez. A szebb napokat is megélt sztár Terra Patrick partnere lesz a Russ Meyer klasszikus, Faster Pussycat! Kill! Kill! feldolgozásában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #10
    Simon Pegg qrva jóóóóóó....már csak miatta is megnézem :D
  • chase #9
    Natasha Kinski? Talán inkább: Nastassja Kinski

    Britney meg akár jó is lehet, HIMYM-ben teljesen rendben volt.
  • Aldo Moro #8
    Szerintem DiCaprio imázsába nem fér bele egy Tarantino féle film. Britney meg... Jaj, ez fájt!
  • emp #7
    Hát én is eddig csak pornóban találkoztam ezzel a névvel. De hát Misel Vájd is komoly színésznő lett! :D
  • Szefmester #6
    Terra Patrick véletlen nem Tera Patrick? vagy ez valamúj nevesincs sztárjelölt a pornó világában aki nevet sem tud magának választani?..
  • Challanger #5
    DiCapriot sajnálom, hogy kiesett. Egyre faszább filmeket csinál. Remélem Tarantino még meggondolja magát.
  • tproli #4
    Akkor nem lesz újabb 9/11 :)
  • PSone #3
    Nem kell beszarni, már jó pár nappal ezelőtt kikerült a hír, hogy Britney nem fog szerepelni benn, mert az új albumára koncentrál, csak az sg már megint le van maradva mint a szar....
  • OJ #2
    Csak ne szólaljon meg!
    A háttérben, díszletnek elmegy.
  • m minnifield #1