Szekeres Viktor

Keanu Reeves a Cowboy Bebop-film főszerepében?

Úgy tűnik a harmadik évezred egyik nagy trendje lesz a klasszikus animék és animesorozatok megfilmesítése, amire mostanság már megvan a technika, mindössze a hardcore rajongók nem képesek elviselni a hús-vér szereplőket.

Dragonball, Akira, Ghost in the Shell és Cowboy Bebop, hogy csak párat említsünk azon adaptációk sorából, melyet Hollywood a fejébe vett, s melyeket lélegzet-visszafojtva várnak a távol-keleti animációs filmek szerelmesei.


Míg a Dragonball-film már a finisébe ért, a többivel kapcsolatban (mivel még csak most tervezik a forgatást) mindössze különböző pletykák röppennek fel. Bár a Fox még nem jelentette be hivatalosan a Cowboy Bebop-filmet, belső információk szerint erre sem kell már sokat várni.

Ezen források alapján a stúdió 2010-re szeretné mozikba juttatni a népszerű scifi-anime adaptácóját, melynek főszerepét, Spike karakterét az első harasztzörgések szerint Keanu Reeves-nek fogják felajánlani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #31
    ó, amúgy 2011-et írunk a válság még javában tombol. Évvégére újabb hullám várható, a kormányon a Fidesz van, könnyített kettős állampolgárságot kaphatnak a határon túli magyarok. Az európai unió egyenlőre még kitart ki tudja meddig.
    A zsír, rák, cigaretta, drogok tizedelik a népességet. Magyarország lakossága nem éri el a 10milliót, össz-vissz kb 7.5-8 millió Magyar lehet az országba, a többi cigány és más nemzetiség. Remélem ha olvasod még az sg.hu létezik és túléltük 2012 12. 12-ét. Üzenet vége. Címezve a jövőnek.
  • jackoneill90 #30
    Na hol van már ez a film ? Nem látom sehol, kamu.
  • winnie #29
    "Na ebből is látszik hogy neked nincsennek nagy elvárásaid egy filmmel"

    hatalmas elvárásaim vannak a filmekkel kapcsolatban. talán túlzottak is.

    "kapcsolatban,minden vackot megnézel,és ráadásul tetszik is sok."

    nem minden vackot nézek, hanem majdnem mindent. ennyi. egyszerűen nem szeretem, ha valami jó elillanna előttem. ezért inkább a többséget megnézem és ezek alapján tudom mondani, hogy rengeteg megtekintésre érdemes film van - az más kérdés, hogy mivel ezek többsége nem mozis, nem reklámozott, így a kutya sem fogja itthon megnézni.

    "Jó neked,én örülök lassan ha évente kijön 1-2 jó film ami télleg tetszik :P"

    hányból? nézz többet és több lesz a jó film:) (oké, csak viccelek, annak sincs sok értelme. egész egyszerűen jól kell választani. azt megnézni, amiben a legkevesebb esély van a csalódásra. szondázni pár megbízható véleményt és úgy dönteni.)

    részemről évente van 4-5 film, ami van annyira jó, hogy dvd-n megveszem, vagyis megüti a 8/10-et.
  • pauly #28
    "én sokat nézek, sok sz*rt látok és kevesebb jót. de a kevés jóból simán kijön heti 1-2 jó film"
    Na ebből is látszik hogy neked nincsennek nagy elvárásaid egy filmmel kapcsolatban,minden vackot megnézel,és ráadásul tetszik is sok.
    Jó neked,én örülök lassan ha évente kijön 1-2 jó film ami télleg tetszik :P
    Nem is tudom mikor volt utoljára olyan film amire azt mondtam hogy ez igen,na ez film!Amit 20 év múlva is előveszek majd megnézni...Nem mostanában az biztos...
    Már lassan ott tartok hogy ha filmezni akarok,inkább elővszek valami jó kis régi filmet,minthogy valami új vacakra pazaroljam az időm,azokat legalább élvezem is...
  • Justil #27
    nos...nem nézek sok filmet, de azért nem is keveset, számokkal most inkább nem akarok dobálózni, legyen elég annyi, hogy biztosan nem azért látok kevés jó amcsi filmet, mert alig nézek ilyesmit, hanem mert megnézek mondjuk 20-at abból 1-2 ha jó. A több ezer nyilván költői túlzás volt, de szerintem a 20:1 arány is nagyon rossz. Meg aztán nyilván szubjektiv az egész, de én több olyan emberrel találkoztam, akinél ez a mutató még rosszabb, és kevesebb olyannal mint te, akiknél ezek szerint jobb.

    Ahogy Tetsuo helyesen jelezte, nyilván a behalást a minőségre értettem, és nyilván tisztában vagyok azzal, hogy pénz az van ott bőven, nem készülnek csődbe menni. De azért szerintem akárhogy is csűrjük csavarjuk a szót, be kell látnunk, hogy az utóbbi 2-3 évben jelentősen esett a színvonal, és egyre gyakrabban kell régebbi, ezredfordulós, 90es évekbeli vagy akár még régebbi filmeket elővenni ha minőségi szórakozást akar az ember.
    Nem azt mondom, én is szeretem néha, ha kényezteti 1 film a szemem. Pl a Transformersre annak idején csakis ezért ültem be a moziba, és ebből a szempontból nem is csalódtam benne.
    De könyörgöm, hova lett a story, az izgalom, a csavar és legfőképpen a STÍLUS a filmekből? ezeket hiányolom a legjobban...
  • Seth #26
    Valószínűleg teljesen új sztori lesz. Bár van miből válogatni, elvégre a sorozat majdnem minden része önállóan is megállja a helyét. De lehetne a Spike vs Vicious sztori is, annak legelább nem lenne túl happy end vége :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lévén mindegyikőjük meghal :(
  • Franky25 #25
    A sorozat ugye azért jobb, mert egy karaktert jobban el tudnak mélyíteni, ami egy két órás filmben elég nehéz lesz.
    Ráadásul mi lesz a történet. Mert általában az a tendencia figyelhető meg, hogy inkább valami teljesen más baromságot raknak össze, aminek semmi köze a sorozathoz, és senkinek se tetszik.
    Nyilván az is fontos ki játszik, de az még inkább ki írja könyvet, és ki rendezi.
  • bmw #24
    Ezekbol kezd lassan elegem lenni....
  • winnie #23
    "hihetetlen vagy.. Justil a behalast a minosegre ertette nem a profitra, ez evidens."

    elhiszem én, de akkor ő lenne a nagy hollywood-szakértő, ha jól értem.

    "Meg miert kene neki tobb filmet neznie mint neked??"

    nem kell, isten ments, hogy valaki olyan hülye legyen. csak nekem az jött le, hogy nem néz hollywoodi filmeket, így fogalma sincs hollywoodról.

    "kovetkezo, de nem, nemigazan lattam az utobbi 2evben jo filmet Holly-bol."

    de ezt mondom. néha nézel és nem láttál jót. tiszta sor. no, de ez hollywood hibája? vagy a tiéd, hogy rosszul választasz

    én sokat nézek, sok sz*rt látok és kevesebb jót. de a kevés jóból simán kijön heti 1-2 jó film - annak, aki nem akarja a szarokat is végigszenvedni. és, ha valaki csak azokat nézi meg, akkor istenítené hollywoodot, hogy milyen jó. az is butaság lenne, persze.

    ergó baromság, hogy hollywood így meg úgy, rossz meg jó. azt csinálják, ami a közönségnek kell. akárcsak a japánok. ott is hollywood uralkodik a moziban meg az élőszereplős hazai romantikus komédiák. anime alig van. moziban.

    "Regebben a sztori joval fontosabb volt mint az effektkavalkad."

    hát, nem tudom. az utóbbi hónapban minimum 10 erős filmet láttam, de egyikben sem volt effekt. vagy most a hollywoodi nagyköltségvetésű közönségfilmekről van szó? mert, ha igen, akkor ezt mondjátok.
  • AbyssLord #22
    Na erre én kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből.
    Bár Reevens-t nehezen tudnám Spike szerepében játszani. A Bebop alapjábavéve egy western sztori jövőbeni színtérben, jazz zenével alapozva.
    Ha ezt a receptet betartják, és nem cseszik el pusztán a látványra hangsúlyozva az egészet, és odafigyelnek a karakter jellemekre, akkor már rossz dolog nem sülhet ki belőle.
    Nagyon sok animénak van kiválló amerikai szinkronja. Pl a bebop is ilyen. Tehát onnan is jönnek jó dolgok.