Ötvös Tibor

Angelina Jolie váltja Rene Russot?

A Thomas Crown ügy folytatásáról már mi is beszámoltunk és a jelek szerint hamarosan az érdemi munkálatok is megkezdődnek. Pierce Brosnan elárulta, hogy jelen állás szerint Rene Russo helyett Angelina Jolie lesz a társa.

Az MGM egyik korábbi sajtótájékoztatójában már szerepelt A Thomas Crown ügy folytatása, melyben visszatér a főszereplő, a jelenleg épp a Mamma Mia! sikerében sütkérező egykori 007-es ügynök, Pierce Brosnan is. A rendezői feladatokat Paul Verhoeven látja majd el.



Miután azonban Rene Russo nem vállalta el a folytatást, a készítők kénytelenek voltak egy új női főszereplőt keresni. A választás a manapság Hollywood legkapósabb asszonya címet birtokló Angelina Jolie-ra esett, aki jelenleg épp szülési szabadságát tölti. A sztori szerint a milliárdos tolvaj festmények helyett ezúttal egy ritka értékes gyémántot szemel ki magának.

A forgatás kezdete még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #5
    Szerintem meg egy kicsit már öregecske a cicimutogatáshoz... Jolie meg épp most "érik", még van mire büszkének lennie...Ez jó magyaros vót...:P
  • bmw #4
    Rene Russonak marha sok dolga lehet...
  • Neton #3
    Az egész story 1 kicsit az After the sunset-re emlékeztet, ott mondjuk Salma Hayek volt a partnere, de az is gyémánrablásos story volt. :) Aki nem látta még, tegye meg, poén film. :)
  • bertino #2
    ez a kép olyan szinten nem egyszerű...
  • dartois83 #1
    Hát ha tényleg Verhoeven rendezi, akkor sok "érdekes" jelenetet fogunk látni Angelinából, az biztos...