Szekeres Viktor

A Lost rosszfiúja az X-Men: Rozsomákban

Bár még nem tudni, hogy mi lesz a The X-Men Origins: Wolverine magyar címe, az biztos, hogy Rozsomák a népszerű scifisorozat egyik rosszfiúja ellen is felveheti a küzdelmet, aki Haspókot fogja alakítani.

Haspók, vagyis Blob Kevin Durand alakjában fog elérkezni a mozikba, hogy ezzel is bővítse a Rozsomák életére törő mutánshad névsorát. Az eddig leginkább tévésorozatokban látott Durand az utóbbi időben feltűnt a 3:10 Börtönvonat Yumába című westernben és a Faterok motoron című komédiában is, míg a Lost - Eltűntek 4. szezonjában a túlélők életére törő zsoldost, Keamy-t alakította.


A jövő év májusában érkező Rozsomák-eredettörténet főszereplője természetesen Hugh Jackman lesz. Fő ellenségét, Kardfogat Liev Schreiber fogja alakítani, de a filmben még feltűnik Ryan Reynolds (Deadpool) és az ugyancsak Lost-szereplő Dominic Monaghan is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Interfan #4
    Deadpool for pres!:)
  • Hornymut #3
    Deadpool és Wolverine, két kedvenc karakterem :-)
  • tyuklepes #2
    DeadPool, meg Haspók, meg Kardfog ... Durand, Reynolds, Schrieber ... nyami.
    De főleg DeadPool-nak örülök
  • Thaddeus #1
    "de a filmben még feltűnik Ryan Reynolds (Deadpool)" Ezért megyek el megnézni. Kíváncsi leszek, hogy adják vissza az antiszociális zsoldost, milyen dumája lesz :D