Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Halálos iramban 4

Újabb képek érkeztek a sokak által nagyon várt Halálos iramban negyedik részéből. A szimplán Fast and Furious címet kapott epizódban visszatérnek az első rész szereplői, így reménykedhetünk egy jó filmben.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a negyedik Halálos Iramban visszatérnek az első rész alkotói. Hogy ez jó vagy rossz hír, azt mindenki döntse el maga, ám az tény, hogy Vin Diesel nagyon is hiányzott a második-harmadik részből. A mostani új képeken is csak a sztár látható.

Klikk ide! Klikk ide!

A Justin Lin rendezte negyedik részben Diesel mellett visszatér Paul Walker, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster is. A sztoriról jelenleg csak annyit tudni, hogy Dominic és Brian összefognak, hogy felkutassák Letty gyilkosát. A bemutató 2009. június 5-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jameshetfield #12
    úgy tűnik te is megnézted ha nem teccik ez van de 1 jópár embert érdekel aszem :D nem értem mér gáz ha 1-2 jó verda neonokkal és szarrátuningolva tép :D 1 kis Dieseles ráadással sztem fasza xP szal menj Nézz Verdákat abban no neon
  • Jameshetfield #11
    nem tom sztem 1 első fasza volt 2 jó poén minden 3 at nem láttam de megnézem xD 4 meg kicsit depis és kevés volt benne a verseny de elment 5 jöhet
  • kkwx #10
    Ezek tényleg csak ilyen lazítós filmek, csak szórakoztatnak, de azt nagyon jól teszik. Az 1 nagyon nagy volt, szerintem a 2 se volt nagy visszaesés, és szerintem a 3. részt se fikázná senki ha nem halálos Iramban a címe, mivel azt leszámítva, hogy semmi köze az első 2-höz nagyon jó kis film lett, a végén a Vin Dieseles poén meg nagyon nagy volt :), már várom a 4-et.
  • galocza #9
    dzsordana brúszter jessz!
  • wolruf #8
    Ha visszaemlékszem SG-s pályafutásomra, ez az első alkalom, hogy valaki nem lehurrog :-)
    Egyébként tényleg nagyon jó házimorzsin. Sőt!
  • Zocsi #7
    Ez tipikusan olyan film, amit valamelyik havernál kell nézni a házimozin, sörrel a kezünkben... Úgyhogy castlakoznék wolruf-hoz: kikapcsol!
  • kukacS3K #6
    1 és 2 jó volt, három nem volt nagy szám
  • bertino #5
    az első rész teljesen jo volt, annyira nem volt tulcsicsázva, mint a második meg harmadik.
  • wolruf #4
    Engem is érdekelt (28 éves vagyok :) ) és nem hatott meg, hogy valótlan sokszor. Ez egy olyan film, ami szórakoztat, kikapcsol. Szerintem teljesen jó :)
  • Frosty01 #3
    aha, végülis csak 10× néztem meg :D
    nekem tetszett. sokat dobott rajta hogy tokioban játszódott. meg minden.