Ötvös Tibor

Harmadszor is Pillangó-hatás

A már csak DVD-re elkészített Pillangó-hatás 2 után újabb résszel bővül a franchise. Az elsőnek nyomába sem érő folytatás után az előjelek szerint a harmadik epizód is a B-kategóriát erősíti majd.

Klikk ide!
Aki esetleg nem látta a szóban forgó sci-fi/thriller első részét és kicsit is érdekli az időutazás vagy az előbb leírt két műfaj valamelyike, az azonnal pótolja ezt a hiányosságot. Bár Ashton Kutcher neve egyeseknek riasztóan hathat, mégis talán ez az a film, melyben a színész megcsillantotta képességeit.

A folytatás már nem sikerült ilyen jól - őszintén szólva a nagyon is felejthető kategóriába sorolható. Épp ezért fogadja kicsit kétkedve az ember a hírt, miszerint trilógiává bővítik a Pillangó-hatást is. Az elődöktől teljesen különálló részt a Benderspink és FilmEngine forgalmazza majd, Amerikában pedig az After Dark Horror Fest: 8 Films to Die For sorozat keretein belül mutatják be. A széria lényege, hogy 500 kiválasztott moziban, mindössze egyetlen hétvége elejéig 8, eddig sehol nem látott filmet vetítenek le egymás után a nézőknek.

De térjünk vissza a jelenleg csak Pillangó-hatás 3-ként ismert filmhez. A sztorit Holly Brix írta és egy olyan egyetemistáról szól, aki időutazási képességét arra használja, hogy megtalálja barátnője gyilkosát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #21
    Könyörgök Istenhez, Budhához, Allah-hoz, Zeuszhoz...és az összes létező/nem létező erőhöz,akadályozza meg a film leforgatását, mert én nem tudom mit csinálok... Donie után már ez is még egyszer...minek? (Pénz, pénz, pénz)
  • god25 #20
    Ehhez már csak 1 dolgog dukál: Uwe Boll.
  • fawcet #19
    Nekem anno a csillagközi invázió jutott eszembe, amilyen jó volt az első olyan ostoba lett a második sztori. Pillangóval is ez történt, de ha 3ik elsőhöz hasonlóan elgondolkoztatóra sikerül akkor nem bánom hogy horror-t csinálnak belőle. Szereintem halál itt csak annyit szerepel hogy a berátnőjét ölték meg. Ettől eltekintve jót kaphatunk. Végül is az első részben is voltak halálesetek.
  • Lipi1980 #18
    Hogy a f@sz üsse ki a fogukat!!! Hogy egy kedves barátom szavaival éljek...
    Anno nagy izgalommal ültem le a második rész elé, és sajnos kurva nagyot csalódtam!
    AZ ELSŐ RÉSZ ISTEN KIRÁLY VOLT!!!! Azóta már vagy 5x megnéztem!

    Ilyen második rész után minek egy harmadik?
    És hogy mi köze ennek a filmnek az After Dark sorozathoz, ami (horrorrajongók között) "köztudottan" horror filmek "gyűjteménye"!!!!
    Vagy felkérték Eli Roth-ot és Tarantino-t, hogy dobja fel egy kicsit, és a főszereplő a barátnőjét a MOTEL-ben tanyát vert SZIKLÁK SZEMÉBŐL menekült torzszülöttek elől akarja megmenteni???
  • PíszLávJuniti #17
  • r4pid #16
    Érdekes... nekem pont a második rész tetszett jobban. igaz én azt láttam előbb... az első engem nem fogott meg
  • Halfer #15
    Nekem is ez ugrott be, hogy először Donnie Darkot folytatják most meg ezt. Két igazi nagy kedvencemet. Ennek már a második részét sem néztem meg, tudtam hogy nem ér semmit, így a 3.ról és Darko 2. részéről sem veszek tudomást és akkor nincs min bosszankodni.
  • AntiHero #14
    LOL
  • Yutani #13
    Sajnos én csak a hepiendes befejezésűt láttam. Még nem sikerült beszerezni a másikat.
  • neptum #12
    igen de azt a 2 véget amit írtam azt a harmadik résznek tudnám elképzelni