Ötvös Tibor

Arnold visszatér a második trilógiában?

A producer Moritz Borman kijelentette, hogy Arnold Schwarzenegger mégis visszatér a tervezett Terminator Salvation - trilógiában, melynek első részét (The Future Begins) Budapesten forgatják.

Az új Terminator-trilógia kapcsán már rengeteg híresztelést olvashattunk, ám a legnagyobb kérdésre (Vajon ki alakítja John Connort?) már választ kaptunk. Közben persze az is napvilágot látott, hogy nem is ő lesz a főszereplő, de ez már mellékes. A mostani kérdés továbbra is az, hogy Arnold Schwarzenegger felbukkan-e valamelyik epizódban.

Nos, a kérdésre már több válasz is született és Moritz Borman, a producer tegnap az Empire Magazinban újabbal szolgált. Moritz elmondta, hogy az új trilógia első epizódjának a végét hétpecsétes titokként őrzik, még maga a stáb sem ismeri az utolsó 6-7 oldalát a forgatókönyvnek.

"Egy hatalmas csavart tartogatunk a végére, amit még nem akarunk nyilvánosságra hozni" - kezdte a producer. "Mint az utolsó Terminator filmnél - még maga a stáb sem ismerte a befejezést. Annyit azonban elárulok, hogy minden rajongó erre a sztorira várt. Ezzel már átléptünk a jövőbe. Ám annyira még nem járunk messze, hiszen Arnold karaktere még nincs megalkotva."

"A következő két részben eljutunk abba a korba, amikor az időutazások belépnek a képbe" - folytatta Moritz. "Ez a gépek háborúja, a Skynet hatalmi törekvéseinek kezdete. Ebben az időben Arnold még "nincs készen", ám ez nem jelenti azt, hogy később nem csatlakozna a történethez. Ismeri az alapanyagot és nagyon segítőkész. A mostani részben is lesznek már utalások a T-800-asra."

A forgatást április 15-én kezdik meg, méghozzá Budapesten! A bemutató 2009 nyarán esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • matt taylor #9
    Tökélete trükk
  • tyuklepes #8
    Swarzi benne lesz ... je nem is ... de mégsem ... akarom mondani mégis ... pardon, mégis ... mégsem-mégis-mégsem-DE!-NEM!-De IGEN!-DE NEM!-DE DE!-DE NEM!-DE AKKORIS DE!-DE NEM B+!-DE DE, ANYÁD!-A TIÉD, BENG BENG BENG!!

    Kedves olvasóink, miután a Halycon Company kivérzése után a Terminator Salvation elkészítését az sg.hu oélvasói veszik át :D :D

    BUÉK mindenkinek, sziaszok! :)
  • Polkino #7
    A producer Moritz Borman kijelentette, hogy Arnold Schwarzenegger mégis visszatér... A mostani kérdés továbbra is az, hogy Arnold Schwarzenegger felbukkan-e valamelyik epizódban...

    Űtős cím kellett mind1 mi a hír nem? Egyre gázabb az Sg, ráadásul John Connor is most kissé kérdésessé vált mivel Bormant amikor erről kérdezték nem volt hajlandó válaszolni...

    Akit érdekel a cikk rendesen annak itt van inkább ez:
    http://bigkahuna.blog.hu/2007/12/30/schwarzengger_kimarad_a_terminator_4_bol

    Bocss hogy nem linkeltem csak még nem enged a rendszer.
  • skodatuning #6
    Ja csak a 4.-ik részben nem szerepel...értem..
  • skodatuning #5
    Most ezt nem értem!!LINK
  • akyyy #4
    mekkora:DDDDDDDDDDDD
  • Andrews2007 #3
    Christian Bale jó lesz eddig minden szerepében királ volt lásd A gépész, Equillibrium, Batman Kezdődik Amerikai pszichó. Jó is lenne az utcán egy autogramm tőle. Swarzi meg ha olyan jól lesz mág felszerelkezve izommal mint a Rambóban és Rockyban Stalonne akkor no gond.
  • Seth #2
    nem kell cg-re költeni? Megvan a jövő lerobbant városának díszlete... Budapest. Bocsi :)
  • gabr #1
    Hmm, hátha lehet majd találkozni christian bale-el az utcán! :)