Ötvös Tibor

Nem John Connor az új trilógia főszereplője

Megjelent a neten pár igen érdekes dolog a tervezett Terminator Salvation: The Future Begins nevet kapott negyedik részről. Bár Christian Bale már aláírt a lázadók vezérének szerepére, a hírek szerint mégsem John Connor, hanem egy Marcus nevű figura lesz az új trilógia nyitódarabjának központi alakja.

Pedig olyan jól indult minden. A kissé erőltetett harmadik résszel lezárták az Ítélet Napja trilógiát és elvileg jöhet a gépek kontra megmaradt emberiség harc bemutatása. Az első figyelmeztető jel McG rendezői szerződtetése volt, ám ezt bőven kompenzálta Christian Bale megszerzése a főszerepre.


A Sebhelyes arcú John Connor

Legalábbis eddig így gondoltuk, azonban teljesen más lesz a felállás a Terminator Salvation: The Future Begins című, az új trilógiát megnyitó negyedik részben. John Connor helyett ugyanis az új főszereplő egy Marcus nevű ipse lesz, aki a forrás szerint kiköpött Riddick: magányos farkasként járja a nukleáris anyagokkal szennyezett vidéket, míg meg nem ismeri Connort, aki a harmadik rész végén látott bunkerbe gyűjti a túlélőket.

A két férfi összebarátkozik és végül együtt vezetik a megmaradt emberiséget a robotok ellen. A hírek szerint a film nagyon látványos lesz (mondjuk McG filmjeiben eddig is a látvány dominált): tonnaszám felvonuló T-600-asok, eszméletlen sok lövöldözés, mindez a legprofibb CGI-látvánnyal.

A Connor-pártiak azért ne keseredjenek el. A hírforrás ugyanis azt is leszögezte, hogy John Connor az ötödik epizódtól válik valódi vezérré és így a történet főszereplőjévé. További jó dolog lehet, hogy Arnold Schwarzenegger egy cameo elejéig szinte biztos, hogy feltűnik a filmben. 2009 júniusában meglátjuk az eredményt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LowEnd #5
    Riddick nem volt "én vagyok a hős" típus :) :)
  • Yoshimitsu #4
    Jah :D Hanem egy beképzelt ipse aki azt hiszi hogy egyedül megváltja a világot. :D Ilyen Rambó feeling. :D Hát ezt biztos nem nézem meg moziban...

    Ezt a Marcus nevű figurát úgy képzelem, hogy beképzelt lesz. És ilyen "én vagyok a hős" típus...

    Hát remélem pozitívan fogok csalódni. :D
  • Prof William #3
    Végre egy kis jövő harc... Ezt nagyon jól meg lehet csinálni... + nagyon rosszul is...

    Végre nem 2 terminátorkergeti egymást 2 órán át...
  • URH #2
    "A hírek szerint a film nagyon látványos lesz (mondjuk McG filmjeiben eddig is a látvány dominált)" A charlie angyalai 1 vagy 2re gondoltatok?
    Szerintem egyik se volt látványos.
    We Are Marshall-t nem láttam tőle, de valami azt súgja ott se a látvány dominált.