Ötvös Tibor

Mel Gibson újabb botránya

Mel Gibson egy egyetemi előadásán keményen beszólt az Apocalypto-t kritizáló egyetemi professzornak. Miután a hölgy számon kérte a rendezőtől állítólagos maja-ellenességét, Gibson egy laza "Maga egy rohadt bajkeverő, szóval kussoljon"-mondattal zárta rövidre a diskurzust.

Gibson ismét kifordult magából. A nemrégiben botrányos, antiszemita kijelentésével komolyabb vihart kavaró színész-rendező ismét botrányt okozott. Gibson úr ugyanis legújabb filmje, az Apocalypto kapcsán tartott előadást az egyik kaliforniai egyetemen, mikor az oktatási intézetben tanító egyik professzor szót kért magának.


Egy fotó a szóban forgó előadásról

Alicia Estrada számon kérte a rendezőtől, hogy van-e fogalma egyáltalán a maja kultúráról. Véleménye szerint ugyanis helytelenül ábrázolta a majákat, mikor hódító, vérszomjas barbároknak mutatta be őket. Gibson hamar lereagálta a dolgot. Mikor a nő nem akarta visszaadni a mikrofont, egy laza "Maga egy rohadt bajkeverő, szóval kussoljon"-mondattal válaszolt a kérdésre.

A meglepett professzort két biztonsági ember kísérte ki a teremből. Estrada bocsánatot vár Gibsontól, ám a sztár ügynöke nem érti, miért kellene ügyfelének ilyesmit tenni. Gibson maga nem nyilatkozott az ügyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NeoMaN #26
    OM
    :DDD

    Sztem is igaza van Gibsonnak. Menjen a picsbe a sok okostojás, aki beleköt egy FILM-be.
    Nem dokumentumfilm volt vazzeg....
  • Zenty #25
    igaza van gibsonak !De nem bajkeverő hanem szarkeverő... :D
    Némelyik idiotának mincs jobb dolga mint bele ugatni a más dolgába
  • Falatka2003 #24


    Egyébként igazad van. Gibson igazi keresztény: vizet prédikál és bort iszik.
    Részegen furikázik, zsidóz orrba-szájba, még A passió című horrorparódiájában is. Milyen kultúrát véd meg? És mitől? Az, hogy HW moslékot gyárt évek óta, nem titok. Hogy Gibson moslékot gyárt, A passió óta nem titok. Mi a probléma?
  • Ronny #23
    a csaj nem hagyta megtartan iaz előadást és provokálta, ennyi. Ezt az embert folyamatosan táamdják mert próbálja megvédeni a kultúránkat és nem hollywoodi politikailag korrekt irányzatot követi.
  • Ronny #22
    és tényleg az
  • djukel #21
    Igazi keresztény ember ez a Gibson papa.
  • Falatka2003 #20
    "a Passió óta tudjuk h gibsonnak a történelmi hűség eléggé fontos"

    LOL!!!
  • Morden23 #19
    A filmrendezés egy szakma, nem valami hobbi, hogy csak úgy kedvtelésből összehozzon mindenki valami multimillós (vagy nem multimilliós) projectet.

    Attól, hogy nem csinálok filmet, attól még minden jogom (és okom) megvan leszarozni egy filmet, ha nem tetszik.
    Szakácskodni sem nagyon tudok, mégsem mondom mindenre, hogy definom.
  • HJPOWER #18
    Én megértem... Folyamatosan piszkálnak, minden szarért cseszegetnek, néha nem bírsz magaddal, van ilyen. Meg ettől, most nem lesz rosszabb ember. Ki nem szarja le azt a kibas**tt professzort?.. Tényleg csináljon jobbat, ha tud.
  • Tetsuo #17
    Kb ezt mondta az Isaura rendezője is.. gondolom. ;)