Szekeres Viktor

Visszatér a Totalcar a TV2-re

A népszerű autós magazin, amely kreatív szabadság és egyéb zűrök miatt tavaly június óta szünetelt, ma visszatér a képernyőkre.

Az idehaza mindenféleképpen formabontónak számító magazinműsor szakított a tipikus, hazai, megfáradt, öregecskés autósműsor klisékkel és inkább az angol Top Gear-re hajazva szinte divattá tette az autós műsorokat. Ebben főszerepe volt a két műsorvezetőnek, az ex-Magyar Narancsos, Indexes Winkler Röbertnek és Bazsó "Karotta" Gábornak.

Az új műsor - melyet továbbra is Sváby András Interaktívja gyárt - ma este 23.00-tól kerül adásba a TV2-n és szerencsére a készítők névsora változatlan maradt. A későbbi időpont mellett talán az a leglényegesebb változás, hogy a műsor ezentúl nem félórás, hanem egyórás lesz - cserébe viszont csak havonta jelentkezik, hiszen így nem egy hét alatt kell összedobni az anyagot. A megjelenés mellett egyéb újdonságok is várhatóak: a Totalcar stúdiót kapott, a mostanában oly divatos pimpelés is jelen lesz, sőt még zenélni is fognak - szerencsére nem a műsorvezetők.

Ja, és aki nem preferálja a tévét és a reklámokat, az természetesen a neten is megnézheti az új Totalcart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Winz #8
  Kiábrándultam Vinklerből,ez a műsor róluk szól,már szó nincs tesztelésről,motorcsónak-kombályn-kukásautó...jó vicces,de kinemszarjale?
  Jah és az amikor a piroszoknis csülkeit odab*szta premierplánba(jelezvén,levagytoktixarva csírák,ez az én műsorom!)
  Tömören egy tufa paraszt.
  A másik tag jó arc,rá még lehetne építeni ótósműsort.
 • Ronny #7
  a pimpelés és a zenélés nem kellett volna. Olyan mű jellege lett a dolognak. A köztes részek viszont hozták az eddigi színvonalat.
 • HJPOWER #6
  Olyan hangulata volt a régi epizódoknak, hogy már csak azért is kötelező volt minden részt megnézni + az ismétléseket is, mivel nem csak annyi volt, hogy leadták ugyanazt és kész, hanem sok új gondolatot osztottak meg közben és szokás szerint bohóckodtak. Nem volt vetélytársa a műsornak!!! Főleg nem a karóba húzott rtl klub-os srác :D meg a Répalány
  Remélem "átalakulva, megújúlva" is ilyen jók maradnak!!!!
 • barnie1990 #5
  Lealáz minden műsört.Kicsit még kételkedek,de azért bízok benne.Az viszont kicsit idegesítő,mikor kombájnokat meg mindenféle fostalicskákat mutatnak be.
 • akyyy #4
  hát sztme olyan lesz, mint anno volt rtlen vasárnapi reept klubb.. néha érdemes volt nézni mutatak jó dolgokat, aztán jött az újjítás, oszt elment fostalicskába... sztem ebből is ez lett...:D
  de ne legyen igazam!
 • mgenya911 #3
  nagyon jo !!!!!! sokkal jobb müsör mint a retekklubbon a "autómánia' a srácok is naon jo arcok voltak ++++++ big up!
 • lee56 #2
  Legalább ujra van, nemsokára kiderül mennyi minden változik...
 • concrete #1
  a műsoron teljesen látszik a TOPGEAR jelleg, és teljesen mellbe vágott amikor Karotta nyilatkozta hogy ez volt a szándék ... kicsit sajnálom hogy a sufnitunning jelleg elhalványul a műsorban, és elmegy egy prof irányba, de remélhetőleg lehet majd szeretni ezt is.

  lehet angliában azért van studióban a műsor mert kurv@ sokat esik az eső ...
  nékünk itt a pusztán lehet hogy más műsor kéne.

  ez mondjuk még mindig a legkisebb gond, inkább a műsor 1-2 hónapon belüli KLÓNJAI lesznek idegesítőek ... lehet pont ezért váltottak a srácok, mert már minden csatornán (még a hirtv-n is) totalcar style-ban mentek az autós műsorok ...