Ötvös Tibor

Trilógia lesz A téglából is

A Szigorúan piszkos ügyek amerikai remake-je egyöntetű kritikai és anyagi sikert hozott az Oscar által folyamatosan hanyagolt Martin Scorsese számára. Az ázsiai elődhöz hasonlóan az amerikai verzió is újabb részeket kap.

Vannak emberek, akiket Oscar valamiért folyamatosan mellőz. Ilyen Martin Scorsese is. A rendező már sok filmjével kiérdemelte volna a legjobb rendező díját, ám valamiért mindig hanyagolták. Ám legújabb flmje, a sztárokkal megtűzdelt A tégla végre meghozhatja a filmvilág egyik legnagyobb elismerését.


A pletykás Mark Wahlberg

A nemrég Golden Globe-ot kapott direktor remekül dolgozta fel az Ázsiában három részt megért Szigorúan piszkos ügyeket. A mai napon azonban elég érdekes hír látott napvilágot. A film egyik főszereplője, Mark Wahlberg ugyanis elhintette, hogy további két részt forgatnak még a sztoriból.

"Lesznek még további filmek, hiszen az eredeti film is trilógia volt" - kezdte az egykori Marky Mark. "Szóval leforgatunk egy előzményt és egy folytatást egy teljesen új stábbal. Jelenleg épp Robert DeNiro szerepléséről folynak a tárgyalások."

Ez mind szép és jó, de kérdés, hogyan forgatnak le egy előzményt, ha az első részben minden benne volt: múlt, jelen, jövő. Megtudtuk, ki honnan származik és milyen cél vezérli; megtudtuk, mi történik vele; megtudtuk, hogyan végezte. Ráadásul az "érdekes" karakterek nem élték túl a kalandot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #7
    Áhhhhh....ezért Oscart? A Nagymenőkért nem kapta meg.....lol....ezért....Oscart...
    Egyébként idén tuti nem Eastwood nyer, hanem Scorsese. Már csak azért is, mert eddig ötször szopatta meg a filmakadémia.
  • asdasdasd #6
    Mivel ez a film sehol sincs az eredeti film mögött szánalmas lenne érte Oscart adni. Talán csak azért kapna, mert nem bírtak idén egy jó filmet sem csinálni HW-ban. Bár úgyis Clint Eastwood kapja...
    Nem mintha Scorsese rossz rendező volna, de most nagyon mellényult.
  • bokonon #5
    Nekem is ez jutott eszembe, meg az, hogy a Bringing Out the Dead mennyivel jobb film volt mint ez, és ha azért nem kapott oscar, ezért pedig esetleg kap, akkor az sokat elárul az egész oscar színjátékról.
  • Natsuto #4
    Szegény Scorsese, megannyi remek filmje után, egy bárgyú remake miatt kapta meg az elismerést...
  • DeF #3
    nem csoda hogy marky mark pofázik el... :) más nem nagyon szerepelhetne a többiben.

    viszont ha előzmény akkor meg ő mit keres benne - vagy mindig is az övé volt a costello ügy?

    érdekes. érdekes lesz.
  • Devvo #2
    arrol van szo hogy a kovetkezo reszek az elozmenyeket meseli el
  • Norbi7 #1
    Az biztos hogy elég jól lezárták a végét és a főbb szereplők is odalettek. szerintem jobb lenne ha egynél megállnának de hátha jó lesz.