Szekeres Viktor

Ki lesz Joss Whedon csodanője?

Újabb színésznő, ezúttal Kate Beckinsale szállt ringbe a DC Comics egyik legnépszerűbb női hősének, Wonder Woman-nek a szerepéért. Beckinsale az Underworld rettenthetetlen főszereplőjeként komoly sikereket ért el.

Meg nem nevezett belső források szerint Kate Beckinsale tárgyalásokat folytatott a rendező Joss Whedon-nal, aki állítólag elégedetten parolázott az angol színésznővel. Kérdés, hogy ez mit jelent a többi jelentkezőre nézve, hiszen az eddigiek során már felmerült Sarah Michelle Gellar, Lindsay Lohan és Charisma Carpent neve is (utóbbi még a gyerekszülést is elhalasztaná a film miatt), de tény, hogy alkatilag Kate Beckinsale-re illik legjobban a szerep.

A rendező Joss Whedon nem ismeretlen név a szakmában, hiszen olyan kult tévésorozatokat tett le az asztalra eddig, mint a Buffy, a vámpírok réme, az Angel, valamint a Firefly, melynek folytatásaként meg is rendezte a Serenity című mozifilmet. Whedon jelenleg a Marvel kiadó legsikeresebb képregényének, a The Astonishing X-Men-nek az írója.

A jövő nyárra tervezett filmet szeptember elején kezdik forgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    lol:) de, izé. most te döntöd el, hogy mi a kult? ami neked nem tetszik, az már nem az?
  • ZoliJ #4
    Firefly the best! Fox meg mondjon le!
  • Falatka2003 #3
    Buffy, Angel, Firefly mint kultsorozat. GRT! :D
    Firefly ami minimálisan még szórakoztató is volt a maga szedett-vedett (összeollózott) sci-fi kategóriájában.
    Elnézést a JW rajongóktól, de ez nagyon-nagyon erős túlzás.
  • vg #2
    Én szívesen eljátszanám a szerepet!
  • Szefmester #1
    A felsoroltak közül szerintem a legjobb vűlasztás Kate lenne.. nem csak azért mert őt tartom a legvonzóbbnak, és legtehetségesebbnek. De rá illik leginkább a szerep.