Ötvös Tibor

Képregény-thriller a vásznakon

Újabb képregényfeldolgozásról érkezett hír. Ezúttal a nem túl nagy múltra visszatekintő Hawaiian Dick kerül feldolgozásra. A főszerepet Johnny Knoxville kapta meg.

Nem szeretem ismételni magam, így kihagyom a szokásos szöveget Hollywood ötlettelenségéről és a képregényekhez való viszonyáról. Inkább közlöm a száraz tényeket.

A mai napon újabb képregényfeldolgozásról kaptunk hírt. Ezúttal a 2003-ban induló Hawaiian Dick füzetsorozat kap filmverziót. A Clay Moore és Steven Griffin ötletén alapuló thriller az 1953-as évbe repíti vissza az olvasót.

A történet Hawaii-on játszódik. Egy, épp élete mélypontján leledző nagyvárosi nyomozó ellátogat a szigetre, ahol gyanúba keveredik egy helyi lány elrablásának ügyében. A bajt csak tetézi, mikor megtalálják a lány holttestét. Ám a lány nem sokáig marad ebben az állapotban.

A forgatókönyvet a Freddy vs Jasont jegyző Damian Shannon - Mark Swift páros készíti. A főszerepben a Jackass fő idiótája, Johnny Knoxville lesz látható.

Knoxville igazán messzire jutott az előbb említett blődségtől, hiszen filmes karrierje során eddig olyan mozikban szerepelt, mint a Men in Black 2, vagy a hamarosan nálunk is látható The Ringer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #4
    Knoxville nem gáz.
    Stevoo igen :) hehehe
  • tomoman182 #3
    knoxville annyira hülyegyerek nem tudom hogy lehet rá alapozni egy filmet...
    mondjuk bírom a jackass-t de kíváncsi vagyok hogy egy normális filmben hogy szerepel.
  • pasy01 #2
    jojo. azért a freddy vs jasonban nem sok ujdonságot lehetett már alakitani. azért 10 Jason rész és 7 rémálom rész után.... nem sokat várhattunk töle :))))) ez mégiscsak "uj" dolog lesz.reméljük ;-)
  • mesor #1
    "A forgatókönyvet a Freddy vs Jasont jegyző... "
    Hűha! Remélem a film nem süllyed Freddy vs Jason-i mélységekbe!