SG.hu

Kódolatlan napok az HBO-n

Április 1-től az HBO három napig kódolatlanul sugározza műsorát. Szombat reggeltől hétfő estig harminchat filmet láthatnak azok a nézők, akik az HBO és HBO2 filmcsatornára kapcsolnak.

Idén első alkalommal a filmek szerelmesei közül sokan tölthetnek hosszú időt az HBO képernyője előtt. A filmcsatorna ugyanis április 1-től 3-ig, napi 24 órában kódolatlanul sugározza műsorát. Az érdeklődők vígjátékokat, romantikus történeteket, családi filmeket, izgalmas akciófilmeket láthatnak, de nem hiányoznak a koncertek és az HBO saját gyártású sorozatának epizódjai sem.

A kódolatlan napok kiemelkedő filmjei: A titkos ajtó, Életeken át, Időzavarban, Underworld, Los-Angeles-i tündérmese, Szerelmünk lapjai, Rossz nevelés, Egy makulátlan elme örök ragyogása. Műsorra tűzik továbbá Szabó István Csodálatos Júlia című filmjét Annette Benning és Jeremy Irons főszereplésével. A kódolatlan napok fénypontjaként mutatják be az HBO legújabb saját gyártású sorozatát, a Rómát. A szerelem és árulás, uralkodók és szolgák drámája április 3-án 21.00 órakor látható kizárólag az HBO műsorán.

Az HBO csoport tavaly májusban új filmcsatornával bővítette kínálatát. A Cinemax az HBO-tól eltérően nem a kasszasikerek, hanem a klasszikus filmek, díjnyertes alkotások, nagyszerű színészi alakítások kedvelőinek szól. A nézők most másodszor láthatják kódolatlanul a Cinemax műsorát. Április 1-től 3-ig olyan filmek szerepelnek a kínálatban, mint: A Szamuráj, Az utolsó jelenet, Azumi, Viperát markolva, Míg hangod nem ébreszt, Mária szerelmei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IIIsixIII #2
    Nekünk miért csak HBO-nk van??? HBO2 meg CineMAX miért nincs? (Pedig a TV Network-nél vagyunk...)
  • akyyy #1
    zsíír:)