Ötvös Tibor

Hugh Jackman, a bankrabló kaszkadőr

A hírek szerint Hugh Jackman hamarosan újabb keményfiút alakít majd. Szerepet vállalt James Sallis novellájának, a Drive-nak filmváltozatában.

Napról napra közeledik a képregény-rajongók által rettenetesen várt, az egész feldolgozás-mizériát elindító X-Men-trilógia záró darabja, a The Last Stand.

A filmben a Farkast alakító Hugh Jackman azonban már újabb filmekhez adta a nevét. A legújabb akciófilmjében például egy kaszkadőrt alakít majd. Az Universal ugyanis megszerezte James Sallis Drive című novellájának megfilmesítési jogát, mely egy hollywoodi kaszkadőrt állít történetének középpontjába. Mintegy mellékállásként, a Jackman alakította férfi jópár bankrablásból is kiveszi a részét - mint sofőr. Ám egy nap egy társa lebukik, őt pedig elkezdik kőrözni, ami a filmiparban nem túl kecsegtető.

A film producere maga a főszereplő, Hugh Jackman és saját cége, a Seeds Prods. lesz. A bemutató dátuma egyelőre ismeretlen.

Jackman idén szintje elárasztja filmjeivel a mozivásznakat. Az X-men: The Last Stand mellett feltűnik még - többek között - a The Fountain és a Wolverine című mozikban is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!