Ötvös Tibor

Új filmet forgat Stifler

Vannak színészek, akik nem tudják levetkőzni első sikeres karakterüket. Ők általában ugyanazt vagy hasonló karaktert formálnak meg. Ilyen volt a James Bond-ot megformáló Pierce Brosnan vagy Christopher "Superman" Reeve. Igazán kevés színésznek sikerül kitörni ebből a sablonból.

Travis, Kar, Wayne Grey. Szerintem alig akad valaki, akinek mondanak valamit ezek a nevek. De ha azt mondom, hogy Stifler egyből mindenki képben van. Bizony, Sean William Scott-ra nagyon ráragadt az "Amerikai pite" című vígjátékban alakított karaktere. Ha megpróbált "kitörni", a közönség nem díjazta. Ez olyan zagyvaságokban nyilvánult meg, mint például a "Golyóálló szerzetes" című akciófilm.



Meglepő módon Sean ismét egy vígjáték főszerepét vállalta el. A film munkacíme "The Book of Leo", a forgatókönyvet pedig az első filmes Joe Lovero jegyzi majd. A történet középpontjában a Sean által megformált férfi áll, akire rátör a kapuzárási pánik pár nappal 30. születésnapja reggelén.

Scott jövő hónapban kezdi forgatni "Southland tale" című komédiát Richard Kelly rendezésében, a hazai mozikban pedig Johnny Knoxville partnereként a "Hazárd megye lordjai" című '80-as évekbeli sorozat mozi-változatában láthatjuk viszont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • St #2
    jah, mikor beleharapott egy kutyaszarba bonbon helyett, na akkor kis híján rókáztam a moziban
  • Idi0t #1
    Végre egy jó hír! Az Amerikai Pitében ő volt a kedvencem