SG.hu

Jön a "brazil meló"

Megkezdődött Az olasz meló folytatásának előkészítése, amely egyelőre a The Brazilian Job munkacímmel fut, mivel a történet hősei ezúttal a dél-amerikai országban kavarnak majd - adta hírül a Paramount stúdió.

A tervek szerint a sikerfilm valamennyi fontos szereplője visszatér, vagyis Charlize Theront, Mark Wahlberget, Seth Greent és Jason Stathamot, Mos Defet újra üdvözölhetjük majd a vásznon. A film érdekessége, hogy speciális, kereskedelmi forgalomban nem kapható kocsikat terveznek a látványos üldözéses jelenetek számára, amelyek ezúttal is a film legizgalmasabb perceivel szolgálnak majd.



A The Brazilian Job-ot ugyanaz az F. Gary Gray rendezi, aki az előző részt is. A folytatás főszereplői a várható sikerre való tekintettel nagyobb gázsit kapnak majd, élükön Charlize Theronnal és Mark Wahlberggel - Theron bemutatás előtt álló filmjéhez is nagy reményeket fűz a Paramount: az Aeon Flux a jövőben játszódik, és a szőke színésznő egy lázadó szuperharcost játszik benne, aki különös titkokra bukkan, amikor megbízzák, hogy ölje meg a kormány egyik tagját. Wahlberget pedig legközelebb a Négy tesó című akció-krimiben láthatjuk, ahol három fivérével együtt anyjuk gyilkosát üldözi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gplay #1
    Várom türelmetlenül.