Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a western, ami a nyár bombasikere vagy óriási bukása lesz

Még mindig nem tudni, hogy Kevin Costner új Farkasokkal táncolót csinált, vagy az év bukását.

Újabb trailert kapott Kevin Costner, a Warner Bros és a New Line égisze alatt forgatott filmje, a két részes Horizon: An American Saga, aminek a színész nem csak rendezője volt, hanem írója (Jon Baiddel), producere és főszereplője is.


A filmmel, aminek amerikai premierje júniusban és augusztusban lesz, abba a polgárháborús időszakba látogathatunk vissza, amibe az 1990-es Farkasokkal táncolóval, mely igen jövedelmezőnek bizonyult, nem csak anyagilag, hanem díjak szempontjából is. A történet egy 15 éves időszakot fog lefedni a polgárháború előttről és utánról, főleg az amerikai nyugatra való terjeszkedés és letelepedés kapcsán. Ezt a veszélyes utazást több szemszögből kísérhetjük majd figyelemmel, melyet nem csak az őslakosok nehezítenek meg, hanem a természeti elemek is

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #1
    Az USA "dicső" népirtós korszakát elővenni ezekben az időkben nem biztos hogy jó ómen. Erre most jól ráérzett a cikk címének kitalálója. Ha őszintén és jól nyúltak a korszakhoz akkor siker lehet, ha a sötét múlt magasztalásáról szól akkor tényleg bukta lehet, sőt kis túlzással választásbefolyásoló témát is faraghatnak egyesek belőle.