Szekeres Viktor

Nem folytatódik a Kung Fu Panda-sorozat

Nem lesz több Netflixes Kung Fu Panda.

A Netflix tavaly nyáron mutatta be magyar felirattal és szinkronnal is a legújabb Kung Fu Panda-tévésorozatot, a Kung Fu Panda: A sárkánylovag (Kung Fu Panda: The Dragon Knight) című szériát, melyből arra számítottunk, hogy miképp a korábbi szériából, a Kung Fu Panda: A végzet mancsai (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) címűből, jó pár évad készítése volt várható. Azonban hiába jön meg nemsokára a harmadik szezon, az egyben az utolsó is lesz.

A széria hivatalos szinopszisa a következő: "Pó társul egy Vándorló Penge nevű, nemeslelkű angol lovaggal, hogy megtaláljanak egy négy hatalmas fegyverből álló gyűjteményt, mielőtt egy titokzatos menyétpár lecsapna rá.. A tét a világ fennmaradása."

A Kung Fu Panda-sorozat a moziban elég komoly sikerre számított, főleg globális viszonylatban. A 2008-as első film Amerikában 216, Amerikán kívül 416 millió dollár bevételt hozott, a második rész 2011-ben hazájában már csak 165 millióra volt képes, azonban nemzetközileg 500 millióra, míg a harmadik film, ami 2016-ban került bemutatásra, a 143 milliós amerikai bevétel mellett 378 milliót hozott a többi piacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!