Szekeres Viktor

Menekülnek a nézők a Shazam 2-ről

Teljesen összeomlott az új Shazam.

Eddig lehetett azt mondani, hogy a Shazam: Fury Of The Gods egyszerűen csak nem érdekli a nézőket, és ezért teljesít alul, de a pénteki amerikai teljesítménye után már azt kell kijelentenünk, hogy a filmnek nem túl jó a szájhagyománya, hiszen nagyon sok nézőjét elveszítette az első napjához képest.

A filmre 2,35 millió dollár értékben adtak el jegyeket tegnap, ami konkrétan 80%-os csökkenés múlt péntekhez képest, és örülhet a film, ha 9 milliós második hétvégéje lesz 70%-os csökkenés mellett. Ez azt fogja jelenteni, hogy a második hétvégéjét Amerikában összesen 46 millió dollárral zárja, az összeredménye pedig talán a 65 milliót sem fogja így elérni, ami nem kis beavúr azok után, hogy az első rész három nap alatt teljesített 53,5 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #4
    hát nem éppen egy húúú de nagy film, de azért végig lehet nézni.... láttam már sokkal rosszabb filmet is és sokkal jobbakat is.... még a Marvel filmek közt is.... az a fajta film, ahol beülsz megeszed a pattogatott kukoricát. megiszod az üdítőt és 2 órát eltöltesz. Maradandó nyomot nem igen fog hagyni maga után, hogy 10 év múlva emlékezz rá. Én úgy 3 hete láttam és a nagy részére már nem emlékszem.... :)
    Utoljára szerkesztette: t_robert, 2023.03.28. 14:13:27
  • Kelta #3
    hát ami borzalmas film, az lehet sikeres, meg a gagyi is..ez nem kérdés..
    így van mert reméltem hogy jó film, hát nem az..tudod arról irok véleményt amit láttam.és én a filmről írtam, te meg jössz személyeskedni...
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.03.27. 10:25:41
  • kalapos01 #2
    Igen. Mert, mint azt tudjuk, ami borzalmas gagyi és dedós, az nem sikeres. De te mégis megnézted a kritikádból ítélve. Ilyen az ideális fogyasztó.
  • Kelta #1
    Mert borzalmas gagyi, és dedós..
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.03.27. 09:19:15