Szekeres Viktor

Megvan a Gladiátor 2 másik főszereplője?

Újabb nagy névvel tárgyalnak Ridley Scotték a Gladiátor folytatása kapcsán.

2018-ban írtunk meg, hogy Ridley Scott elkezdett dolgozni a Gladiátor folytatásán, de azóta nem sokat lehetett hallani a tervezet és sokak által várt projektről. Pár hete azonban kiderült, hogy Paul Mescal lesz a főszereplője, most pedig arról értesült a The Hollywood Reporter, hogy egy másik nagyon elismert fiatal színész, Barry Keoghan lehet a partnere a Scott által rendezendő filmben. A tavaly a The Batmanben feltűnő Keoghant idén a The Banshees of Inisherinért jelölték Oscar-díjra.

Pár éve arról volt szó ugyancsak a Deadline értesülései alapján, hogy a történelmi dráma második részének Peter Craig írja a forgatókönyvét, aki a Top Gun: Maverick szkriptjével bizonyította, hogy ért a több évtizede szunnyadó klasszikus folytatásának megálmodásához, most már David Scarpát említik íróként. A Gladiátor 2 (aminek nem biztos, hogy ez lesz a címe) Luciusról fog szólni, aki Lucilla fia és a Joaquin Phoenix által alakított főgonosz, Commodus unokaöccse.

Az eredeti film, mint ismert, Russell Crowe főszereplésével 2000-ben került bemutatásra a mozikban, és annak ellenére kapott 11 Oscar-jelölést (melyek közül ötöt díjra is váltott), hogy blockbusternek szánták és a díjszezonon kívül, májusban mutatták be a mozik. A film globálisan 460 millió dolláros bevételre tett szert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!