Szekeres Viktor

Nem folytatódik az új Dexter-sorozat

Nem lesz több Dexter: New Blood.

Bár hivatalosan bejelentés nincs róla, de több sajtóértesülés is arra utal, hogy a Dexter: New Blood nem fog második évadot kapni, nem fogjuk megismerni a főhős fiának kalandjait. A széria zárását követően a készítő, Clyde Phillips elmondta, hogy a szezon írása közben nem volt szó arról, hogy folytassa a sorozat, de persze dörzsölt profiként pontosan tudja, hogy az efféle opció lehet a csatorna részéről, és azért is úgy végződött a széria, ahogy. A finálé sugárzását követően Phillips több sajtóterméknek is azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem tervez második évaddal, azonban minden a Showtime-on múlik, így ha az adó megkeresi őt, akkor semmiképp sem zárkózik a lehetőség elől.

Azóta sajtóinfók szerint már egy ideje folyt a második szezon fejlesztése, azonban a tegnapi nappal ezt a Showtime berekesztettnek nyilvánította, és inkább más Dexter-projektekre koncentrálna, mert a franchise-szal természetesen nem akar leszámolni, hiszen a hivatalos közleménye szerint a Dexter: New Blood minden idők legnagyobb érdeklődését kiváltó széria volt a prémium csatorna eddigi kínálatából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MerlinW #9
    A fia lett volna a főszereplő a folytatásban.
  • Ender Wiggin #8
    Ezt kifejtenéd?
  • takysoft #7
    Hát... csak én láttam a befejezést? A címszereplő... hát... tudjátok :D
  • Angel5 #6
    inkább el sem készült volna ez az évad
  • Ender Wiggin #5
    miért fáj neked, ha nekünk nem tetszett, amit dexterrel műveltek?
  • kalapos01 #4
    Tudhatnád, hogy ez a kordivat. Manapság ez sikk. Ebből élnek. Az utálkozás élteti őket. Vagy azért, mert gyengék, és muszáj lenne nézniük olyasmit, ami nem tetszik nekik. A lényeg, hogy más öröme frusztrálja őket. Én úgy vagyok vele, hogy ha olyasmi folytatódik, olyasmi készül el, ami engem nem érdekel, akkor hidegen hagy. Vagy olykor örülök, hogy mások örülnek.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.02.02. 04:29:40
  • Merwenus #3
    Miért fáj nektek, ha más kedvence folytatódik? Nektek kötelező nézni?
  • Ender Wiggin #2
    Hála ég! :-)
  • MerlinW #1
    Hála ég.