Szekeres Viktor

129: Az új magyar scifi újabb előzetest kapott

Megérkezett a 129 új trailerje.

Új előzetes érkezett a 129 című magyar scifihez, aminek a hivatalos szinopszisa a következő: "2063-ban egy 129-es nevű katona megszökik a Medrocorp brit kutató-fejlesztő laborból. A cég üldözőbe veszi őt. A Medrocorp az egész világra kiterjeszti befolyását, és megfigyelik az embereket. Jelentős biológiai és technikai fejlesztésekkel rendelkeznek, mint például klónozott végtagok, szervek, vagy robotok, repülő autók és drónok. A katona nem emlékszik semmire, és miközben a cég üldözi őt, megpróbálja kideríteni a múltját."


A Romis Mozi forgalmazta filmet március harmadikától lehet megnézni a mozikban. A rendező Péter Noel volt, főbb szereplői Dér Zsolt, Kálloy-Molnár Péter, Pikali Gerda, Szabó-Sipos Barnabás, Mészáros András, Ostorházi Bernadett, Mayer Szonja, Molnár Piroska, Csuja Imre, Fekete Réka Thália, Törőcsik Franciska, Háda János, Egres Katinka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #5
  Hát, igen. Manapság itt tartunk. Egyeseket konkrétan zavar az, hogy más mit csinál. Elindulsz otthonról és vadidegenek hisztizni kezdenek, hogy "De miért?". Írsz egy könyvet, és egyesek kórusban zendítenek rá, hogy "Miért?".
 • Angel5 #4
  de miért?
 • Ender Wiggin #3
  IMDB 1.5?
 • repvez #2
  jézusom, azok a CGI-nak nevezett efectek biztos valami adobe after effecttel készültek . és azok a zseniális szinészi játékok és párbeszédek is valmai fenomenálisak.
  Mintha valami mobiltelefonnal felvett és valami movie makerrel osszevágott videok lennének.
  Hol van a kombozitálás, hogy legalább a virtuális és a valos felvételek egy szinárnyalatuak legyenek, a fény és árnyék sok helyen hiányzik vagy annyira valotlan, hogy fáj.
 • Cyberdog #1
  Már megint a brit tudósok... :)
  Kiváncsi leszek rá.