Szekeres Viktor

The Flash-mozifilmes újraforgatásokra kerül sor

Egy kicsit ismét produkcióba rakják a Villám-mozifilmet.

A The Flash idei premieridőpontja változatlan maradt, de a One Take News értesülései szerint nemsokára némi újraforgatást kaphat az Ezra Miller főszereplésével készített mozifilm. Az oldal főszerkesztője tweetjében igyekezett kiemelni, hogy semmi komoly változtatásra nem kell számítani, inkább csak kozmetikai dolgokról van szó - persze filmes értelemben.


A filmet Andy Muschietti rendezte Christina Hodson szkriptje alapján. Muschietti szerződtetése előtt úgy volt, hogy John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezi a filmet, csakhogy a páros nézeteltérésbe került Ezra Millerrel a kreatív kérdéseket illetően. Előbbiek ugyanis könnyedebb filmnek képzelték el Villám kalandjait, utóbbi viszont a darkosabb megközelítést vélte volna szerencsésebbnek. Így azok örülhetnek, akik az utóbbi megközelítést preferálják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Egyrészt nem jóról van szó, hanem jobbról. Feltételezhetően mindegyik jobb lett, ez a lényeg, ennek örülünk. Másrészt kapásból tízet felsoroltam, ami jó lett, szóval ez is pipa.
  • Ender Wiggin #3
    nem sok olyan film van, amit újraforgatások után jó lett...
  • kalapos01 #2
    Így csak abban lehetünk biztosak, hogy hajlandóak költeni arra, hogy még jobb legyen a végeredmény. Nem hiszem, hogy ennél jobb hír kéne.
  • takysoft #1
    Így lehetünk biztosak benne, hogy a film pocsék, meg drága is lesz :D