Szekeres Viktor

SPOILER: Így fog kinézni Vin Diesel a Halálos iramban 10-ben

Továbbra is nyomja Vin Diesel új filmje trailerjét.

Vin Diesel pár napja majdnem 100 millió követőjének karácsonyi ajándékkal kedveskedett az Instagramon, hiszen nem csak egy képet osztott meg velük a Halálos iramban 10. részéből, hanem még azt is elhintette, hogy a film első előzetesét kevesebb, mint két hónap múlva láthatjuk, vagyis még mindenképp télen. Jó eséllyel a Super Bowl idején. Most pedig újabb képpel rukkolt elő, ami az ő új kinézetet mutatta meg a filmben, és megerősítette azt, hogy februárban láthatjuk a trailert.


Egyelőre a történetről természetesen semmit sem tudni, de a terv az, hogy az amerikai premierre 2023. május 19-én kerüljön sor. Mint ismert, tavalyelőtt, a járvány ideje alatt került bemutatásra a kilencedik rész, mely világszerte 720 millió dollár bevételt ért el, így az év egyik legsikeresebb filmje lett. Persze a szerepléséből az is kiderült, hogy hol rajonganak inkább érte, hiszen míg Amerikában 173 millió dolláros bevétel hozott, addig világszerte 553 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ahogy kezdték, nem volt sikeres az egész, ahogy folytatták, rohadt nagy siker lett. Akinek ezt nem bírja a szíve, ne nézze, de a fantáziátlan gyorsulásból lett így valami érdekesebb.

    És pont az a lényeg, hogy ahogy kezdték, egy csomót trükköztek számítógéppel, nyomták a közeli snitteket, most meg egy csomó mindent felvesznek valójában, azért néz ki annyira jól - veszett jó videók vannak a YouTube-on a kaszkadőr cuccokról, hogy mit hogyan hoznak össze. Az, hogy ezeket felturbózzák, csak ad az élményhez.
  • Kelta #1
    ne menjenek az űrbe, nem kellenek szuper anti realisztikus autós kreténségek
    film kell, autós film, ahogy kezdték..