Szekeres Viktor

Kiderült, ki az egyik nagy esélyes James Bond szerepére

Elkezdődtek a James Bond-casting kapcsán a megbeszélések.

Sokak szerint még arrébb van annak eldöntése, hogy Daniel Craig után ki lesz az új James Bond, azonban az biztos, hogy a producerek már elkezdték a castingot, vagy legalábbis találkoznak színészekkel. A Puck adott hírt arról, hogy a producerek Barbara Broccolival az élükön Aaron Taylor-Johnsonnal találkoztak, akit legutóbb a Gyilkos járatban láthattunk, de annak idején a Kick-Ass főszereplője volt, de a Vadállatokban és az Éjszakai ragadozókban nyújtott alakítására is emlékezhetünk.

Nyáron Broccoli elmondta, hogy még legalább két év, mire az új James Bond-film forogni kezdhet, és hogy folyamatosan dolgoznak azon, hogy milyen irányba vihetnék a karakterét. Akkor még forgatókönyv sem volt, ami a megközelítés hiányában nem is csoda. Egy valamit vehetünk csak biztosra, hogy Bond karaktere újra lesz gondolva, újra alapozzák, ami időbe telik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Jé, én tényleg azt hittem, hogy ő egy olyan választás lehet, ami ellen senki nem emelne szót. Mármint a legtipikusabb sablonválasztásnak tűnik, jó színész, erős színpadon, még angol is, mi kellhet még.
  • Traumazero #1
    Remélem ez valami vicc csak ...