Szekeres Viktor

Az Avatar 2 hozza az év 3. legjobb nyitányát

Sok embert érdekelt az új Avatar.

53 millió dolláros nyitónapi teljesítményt nyújtott az Avatar 2 Amerikában, ami azt jelenti, hogy pénteken, illetve a csütörtöki előjátszások során a nézők ennyit költöttek a megtekintésére. Ez az eredmény a hétvége szempontjából konzervatív becslések alapján 130-135 millió dollárt jelent, de a jó nézői reakciók általában a szokottnál kisebb szombati visszaesést és nagyobb vasárnapi növekedést jelentenek, így akár 145-150 millióig is felkúszhatnak számok, ami azt jelentené, hogy a film a Jurassic World 3 és a Thor 4 környékén nyitna, természetesen bőven elmaradva a Doctor Strange 2 és a Black Panther 2-től.

Amerikán kívül az Avatar: The Way of Water péntekig 127,1 millió dollárt teljesített. A legjobb piaca 23,5 millió dollárral Kína volt, de 9,5 millió dollár körül hozott Dél-Koreában és Franciaországban is, és a németeknél is csak alig maradt el a bevétel a 9 milliótól. A további piacok erősorrendben: indiai, mexikói, ausztrál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #3
    "Túl sok a jó film mostanában"

    He?
  • zetortraktor #2
    Már elnézést, de egy "nem rossz" film a definíciója annak, hogy nem ér meg egy megnézést sem. Nyilván igényszint és igényszint között van különbség, és van, aki sok techdemót nézeget a gépén, nekik értelemszerűen az ilyesmi pénzt, de főleg időt is megérne, de a többség nem "nem rosszat" akar látni. Túl sok a jó film mostanában, hogy nem rosszra pazaroljuk az időnket.
  • Kelta #1
    A film nem rossz, iszonyat látványos, de már nem az az álleesős mint az első rész.
    Történet gyengeségeit a látvány mögé rejtették.
    Egy megnézést, moziban nagyon megéri azért