Szekeres Viktor

Erősen korhatáros lett a Tetris-mozifilm

A legmagasabb korhatárt kapta a Tetris.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmnek határozta meg a korhatár-besorolását. Az egyik legérdekesebb cím a listából mindenképpen az Apple TV+-ra érkező Tetris volt, mely R-es korhatárt kapott, vagyis a 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott a megtekintése. Bár mivel streamingre érkezik a film, ez természetesen csak tájékoztató jellegű besorolás.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és ezúttal a szervezet nem vitte túlzásba a dolgot, mindössze annyit írt a cím mellé, hogy "nyelvezet". Mint arról már beszámoltunk pár éve a film az úttörő videójáték története lesz Taron Egerton főszereplésével és a Stan & Ollie-t is jegyző Jon S. Baird rendezésében. Egerton Henk Rogerst, holland játéktervezőt fogja alakítani, aki először szerezte meg a jogokat arra, hogy a játékot kiadja konzolokra, mely platformokon később hatalmas népszerűségre tett szert. A forgatókönyvet Noah Pink írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Miért lenne ebben bármi fura? Egyrészt nem mehet. Másrészt akkor te most azt akarod, hogy azt is "tiltsák be" azt is, vagy örülsz, hogy bár valamit tiltanak, azt és sok minden mást engednek?
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.12.10. 09:58:43
  • Zsoltee_a_bator #3
    Amerika fura hely.

    F meg C word meg a masik 2-3 egyeb karomkodas ami van a nyelvben, esetleg egy mell es maris megy a magas rating.

    De egy fegyveres tomegmeszarlas siman mehet 12 eveseknek
    Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2022.12.10. 09:48:47
  • kalapos01 #2
    De, és talán van X-es is, vagy azt csak itthon osztogattak?

    Szerintem kereskedelmi korhatárról van szó, nem is tudom, hogy került-e mostanság moziba náluk NC17-es film. Ha igen, akkor is csak pár vásznon, gondolom. Nem nagyon erőltetnek már ilyeneket.
  • anubys1984 #1
    "A legmagasabb korhatárt kapta a Tetris."
    Nem az NC-17 a legmagasabb?