Szekeres Viktor

Kék Bogár: itt a DC új szuperhősének mozifilmes plakátja

Elindult a Blue Beetle-promóció.

A hévégén kerül megrendezésre a CCXP, ami Brazília egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények állnak, hanem a képregények alapján készített filmek és a tévésorozatok is képviseltetik magukat. Az esemény rangját jelzi, hogy általában a képregényes műfaj képviselői közül több prominens személyiség is képviselteti magát az eseményen. Jó pár exkluzív bemutatóra is sor került a rendezvényen. Például bemutatták a Blue Beetle első plakátját.

Az eredetileg az HBO Maxra tervezett képregény film mégsem streamingen kerül bemutatásra, hanem először moziban lesz látható 2023. őszén. A filmet Angel Manuel Sota rendezi Xolo Maridueña főszereplésével. A képregény formában Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer által megalkotott Jaime Reyes a harmadik a sorban, aki a képregényekben feltűnt Kék Bogárként - előtte Dan Garret és Ted Kord bújt a maskarába.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    "Jaajj, bogááár, úúú, akkor elkezdek viccelődni a nevével!"

    LOL, hát, ugyanezt írtad be a Pókember és a Hangya, meg a Darázs bejelentésekor, és elég nagyot égtél ezekkel is. És ez még azoknál is sokkal, de sokkal régebben ismert karakter, vagy 100 éves.

    Tudom, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, de meglepő, hogy valakinek csak most tűnik fel, hogy milyen neveik vannak a szuperhősöknek.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.12.05. 12:20:22
  • Ellaberin #1
    Alig várom már a Rózsaszín Galandféreg első plakátját, amin jókedvűen kukucskál ki egy kutya hátsójából.....