Szekeres Viktor

A Pókember világában játszódó élőszereplős sorozat készül

Az Amazon nemsokára Spider-Man menti sorozatot készít.

Phil Lord és Christopher Miller a Pókember-animációjuk hatalmas sikere után kilenc számjegyű összegre szóló szerződést kötött a Sony Stúdióval 2019. tavaszán a Pókember-univerzumban játszódó tévésorozatok készítésére különböző platformokra. Élőszereplős komédiák és drámák mellett animációkra is. A Sony pedig az Amazonnal szerződött le, mely keretében a Prime Video kap lehetőséget arra, hogy ezeket a sorozatokat forgalmazza. A páros elmondta, hogy jó pár élőszereplős szérián dolgoznak és van miből meríteni, mert több, mint 900 karakter szakadt rájuk. És hozzátették, hogy szeretnék, ha sorozataik elég egyediek lennének, azaz saját DNS-sel rendelkeznének, dz azért valamennyire kapcsolódnának is egymáshoz.

Az első ilyen sorozat Silk: Spider Society lesz, ami Silk karakterére fog koncentrálni, akit Dan Slott és Humberto Ramos alkotott meg. Silk való életbeli alteregója Cindy Moon, aki koreai származású amerikai, és őt is az a radioaktív pók csípi meg, ami Peter Parkert. Más kérdés, hogy fogságba esik, és kiszabadulva nem városvédő misszióra indul, hanem a családját keresi meg, miközben felveszi a Silk nevű szuperhős személyiségét. A sorozat showrunnerje Angela Kang lesz.

A képregényben Silk Peter Parker egyik osztálytársa, aki a 2014-es The Amazing Spider-Man #1-ben, azaz az egyik reboot első számában debütált. Többek között képes hihetetlen sebességgel mozogni, hálót lőni az ujjbegyeiből, valamint rendelkezik a Pókérzék fejlettebb változatával, a Selyemérzékkel. (A karakter korábban mozifilmekben is szerepelt. A Spider-Man: Homecomingban és az Avengers: Infinity Warban Tiffany Espensen alakította.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!