Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Westworld készítőinek új scifi sorozata

Újabb Periféria-trailer érkezett.

Alig, hogy véget A gyűrűk ura-tévésorozat, az Amazon Prime Video két nagyobb dobással is fog érkezni. Az egyik természetesen az október végén bemutatásra kerülő Az ördög órája (The Devil’s Hour) lesz, a másik pedig A periféria (The Peripheral) című scifi, ami nemrég megkapta második előzetesét, melyből a történet egyes részleteire is fény derül.


2018-ban derült ki, hogy az Amazon tévésorozatot tervez készíteni a Neurománc írójának, William Gibson regényéből. A Scott B. Smith által készített sorozat október 21-én fog debütálni a Prime Video platformon a Westworldös és Person of Interestes Jonathan Nolan és Lisa Joy executive producerkedése mellett. A széria két főszereplője Chloe Grace-Moretz és Jack Reynor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    megnéztem némi késéssel. Hát nem egy nagy durranás. A látvány nem olyan rossz, de a sztori kissé kusza. Aztán ott van még az alternatív realítás, amit miért is kellett bele tenni? Tudom a könyvben volt, de ahogy utána olvastam a film kb. nagy vonalakban követi a könyvet, tehát ha nincs benne sem történik semmi, mert így az a helyzet alakult ki, hogy a kiscsajt a barátja a 8 rész végén lelövi és a helyét egy alternatív jelenben élő énje veszi át, aki honnét is tud bármiről ami a másik síkon történt? Sehonnét ugye. De a vége még is az, hogy tudja... szóval némileg kusza. Az első 1-2 rész érdekes volt. Viszont idővel annyi üres járat került a filmbe, ami semmit nem tett a sztorihoz, hogy az már gáz. Azokat simán kihagyva is teljesen érthető a film. Pl. nem teljesen mindegy, hogy miképpen veszítette el a lábát és a karját a srác? Erre simán elment vagy 20 perc míg bemutatták, hogy hogyan. A filmhez viszont semmit nem adott hozzá. Ha kihagyom sem változik semmi a film cselekményében. Na mind1. Sztem bőven elég lett volna 35-40p/rész szemben a 55-60perccel ami amúgy egy rész.