Szekeres Viktor

A Mad Max rendezője szállította az év egyik legnagyobb bukását

3000 éve ide vagy oda, George Miller filmje hatalmas bukta.

Mi szeptember nyolcadikától láthatjuk (illetve a többség természetesen nem fogja megnézni) itthon a 3000 év vágyakozás (Three Thousand Years of Longing) című George Miller-filmet, de most Amerikába is megérkezett, és a papírformának megfelelően hatalmasat hasalt a természetfölötti történet. A film 60 millió dolláros költségvetésből készült, azonban mindössze 2,8 milliót tudott hozni nyitóhétvégéjén, ami azt jelenti, hogy 5-7 millióval fogja zárni amerikai mozis szereplését. Ez a debütálás egyébként a hétvégi bevételi toplistán csak a hetedik helyre volt elég az év leggyengébb mozis hétvégéjén.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) elégedett magányos, emberektől elszigetelődött életével. Azonban a tudományt és logikát mindennél többre tartó nő élete fenekestül felfordul, mikor egy isztambuli útja során összesodorja a sors egy dzsinnel (Idris Elba).
A mágikus lény mindenképp szeretné teljesíteni a nő három kívánságát, de Alithea ebbe nem akar belemenni, hisz számos monda megörökítette már, milyen balul sül el általában, ha valaki varázslat útján szeretne elérni valamit. Hogy a nőt meggyőzze ennek ellenkezőjéről, a dzsinn történeteket mesél neki hosszú és izgalmas élete különböző állomásairól.
Végül Alithea kötélnek áll, ám kívánsága nem csak a dzsinnt, de még őt magát is meglepi."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #4
    Jaja :)
    Bár a legjobb sztorit is agyon lehet csapni.
  • Celeborn #3
    Még egy ok, hogy megnézzem. :) Egyébként érdekesnek hangzik.
  • Ender Wiggin #2
    Pedig a tréler alapján elég jónak tűnik...
  • BrockSamson #1
    Na ezert nem kockaztat mostansag Hollywood. Nosztalgia, remake, reboot. Abban van a penz.