Szekeres Viktor

Patakvér lesz az új Hellraiserben

Nemsokára láthatjuk az új Hellraiser-filmet. Ami véres lesz.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmnek határozta meg a korhatár-besorolását. Az egyik legtöbbeket érdeklő a listából mindenképpen az új Hellraiser-film, a Hulura érkező Hellraiser, és sokak örömére R-es korhatárt kapott az alkotás, vagyis a 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott a megtekintése. Bár mivel streamingre érkezik a film, ez természetesen csak tájékoztató jellegű besorolás.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és ezúttal a szervezet a "véres horror" erőszakot az "erős" jelző kíséretében, valamint konkrétan a gore-t, mely nem csak vért, hanem olykor belsőségekig hatoló trancsírozást is jelenthet. Ezek mellett a film nyelvezete is mindvégig előnybe fogja részesíteni a vulgaritásokat, valamint némi szexuális tartalomra, és egy rövid (és grafikus) meztelenkedésre is fel kell készülnie a prűdebbeknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  Ha megnézed a PG-13-as horrorok listáját, azok inkább az ijeszgetős, pszichológiai kategóriába tartoznak, nem pedig a hentelősbe. Szörnyek az oké, de vér egyikben se nagyon van. Más kategória, mint a Hellraiser, aminek minden része R-es volt.
 • kalapos01 #4
  Jó meglátás. Ahogy a többi PG13-as horrorban, itt is vízszínű vér és elhomályosított szörny lenne.
 • Ellaberin #3
  Ne ijjesztges!!! :D
  Akarom mondani, ne fesd a z ördögöt a falra.

  Bele gondolni is szörnyű egy Hellraiser film 12-s besorolással. Mi lenne benne Tűfej szögek nélkül, az összes pokolfajzat effektel homályosítva, a patak vér meg vízszínű lenne? Rémálom. :D
 • Ender Wiggin #2
  ami nyilvánvaló, arra kár cikket pazarolni. hír az lett volna, ha a Disney Juniorra készülne...
 • nortu30 #1
  Jöhet :)