Szekeres Viktor

Kiderült, mikor jön a Garfield Samuel L. Jacksonnal és Chris Prattel

Premierdátumot kapott a Garfield.

Chris Pratt lesz a főszereplője a következő Garfield-mozifilmnek, amiben Samuel L. Jackson is kiemelt szerepet kapott, és most már azt is tudjuk, hogy 2024. február 16-át kell szabaddá tenni azoknak az amerikaiaknak, akik már a premier napján látni akarják, hogy miképp sikerült a népszerű képregényes karakter legújabb mozis adaptációja.

2018-ban számoltunk be arról, hogy sínre került a tervezett Garfield-mozifilm, amikor is kiderült, hogy a Csodacsibe (Chicken Little) rendezője, Mark Dindal dirigálhatja az adaptáció. Sokak számára minden bizonnyal jó hír lesz, hogy az Alcon Entertainment produkciója szakít a korábbi élőszereplős megközelítéssel és 100%-ban animált lesz. A forgatókönyvet pár éve még úgy volt, hogy Paul Kaplan és Mark Torgove írja, a mostani hírek viszont David Reynoldsról szólnak.

A korábbi próbálkozások közül a 2004-es Garfield: The Movie korrektül szerepelt a mozikban, hiszen az 50 millió dolláros költségvetés mellett Amerikában 75, a világ többi részén pedig 125 millió dollár bevételt termelt. A 2006-os folytatás viszont elég nagy buktának számított, hiszen a Garfield: A Tail of Two Kitties a hazájában megszerzett 28 milliós bevételt Amerikán kívül csak 113 millió dollárral tudta növelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!